Alba Career Forum: Ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους τελειοφοίτους του Alba

Create: 03/09/2019 - 13:15

 

Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece διοργανώνει την καθιερωμένη του ετήσια εκδήλωση-θεσμό, που εδώ και 27 χρόνια συστήνει με επιτυχία στον κόσμο των επιχειρήσεων τους αυριανούς συνεργάτες τους!  

 

Έναν δυναμικό συνδυασμό από ισχυρούς υποψηφίους και διακεκριμένες εταιρείες υπόσχεται το φετινό Alba Career Forum, ο θεσμός που διανύει φέτος την 27η χρονιά του, σε διοργάνωση του Alba Graduate Business School, The American College of Greece. Το Αlba Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του εξαιρετικά δραστήριου Career and Alumni Office, το οποίο, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προετοιμάζει και υποστηρίζει κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την ομαλή ένταξή του στην αγορά εργασίας.

 

Η εκδήλωση επιφυλάσσει πολλά υποσχόμενους υποψηφίους, σημαντικές ευκαιρίες καριέρας αλλά και ενδιαφέρουσες εμπειρίες για όλους όσοι παρευρεθούν –τελειόφοιτοι και εκπρόσωποι της αγοράς– μεταξύ 17-20 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Alba στο κέντρο της Αθήνας (Ξενίας 6-8, Πλατεία Μαβίλη). 

 

Το Alba Career Forum αποτελεί πόλο έλξης για περισσότερα από 150 στελέχη μεγάλων εταιρειών κάθε χρόνο, καθώς και ταχέως αναπτυσσόμενων startups, που επιζητούν να καλύψουν τις τρέχουσες ή μελλοντικές ανάγκες τους για υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προφίλ των τελειοφοίτων του Alba ανταποκρίνεται κατά πολύ στα κριτήρια επιλογής υποψηφίων των εταιρειών, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα του περσινού Alba Career Forum.   

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή να επικοινωνήσετε με το Alba Career and Alumni Office, 210 8964531, στο career@alba.edu.gr. Η δυνατότητα online εγγραφής ισχύει μέχρι 9 Σεπτεμβρίου.

 

Το φετινό Alba Career Forum πραγματοποιείται με την υποστήριξη των: 

Golden Sponsor: Continental 

Sponsors: Φbakery Freshways, Lidl, Mytilineos

Supporters: Deloitte, Mars Hellas, WE MAG

Printing partner: Εκτυπωτική Αξιών – Μ. Μπαλκογιαννάκια & ΣΙΑ Ο.Ε.  

Communications partners: Kariera.gr HR Professional, Ναυτικά Χρονικά, Global Sustain epixeiro.gr, isalos.net 

 

Σχετικά με το Alba Graduate Business School

Tο Alba Graduate Business School, The American College of Greece αποτελεί το Business School του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος. Από την ίδρυσή του το 1992, και στη διάρκεια της λειτουργίας του, διατηρεί την παράδοσή του στην ακαδημαϊκή αριστεία και την επαφή του με τις επιχειρήσεις. Στόχος του είναι να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες του αύριο και να προωθεί ενεργά την επιστημονική έρευνα, τη δημιουργία και τη διάχυση νέας γνώσης. Το Alba προσφέρει 14 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και φέρει την επίσημη αναγνώριση του New England Commission of Higher Education (NECHE). Όλα τα ΜΒΑ προγράμματα είναι πιστοποιημένα από το The Association of MBAs, ενώ το MSc in Finance και το MSc in SHRM από το EFMD Programme Accreditation System.

 

Σχετικά με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 144 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Γυμνάσιο και Λύκειο-ΙΒ Pierce, το Deree –που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα– και το Alba Graduate Business School. Στο πλαίσιο της αποστολής του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 6 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής υποστήριξης.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.