Ανατροπές φέρνει νέο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα -Δείτε ποιο είναι

Create: 21/07/2020 - 15:40

Τη δική της αλυσίδα super market σχεδιάζει να ιδρύσει ο συνεταιρισμός αγροτών Θεσσαλίας ΘΕΣγη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο FnB Daily ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Παναγιώτης Καλφούντζος «η είσοδός μας σε αυτή την αγορά της λιανικής είχε προγραμματιστεί για νωρίτερα, ωστόσο ο κορονοϊός πήγε πίσω τα σχέδιο», ενώ συμπλήρωσε λέγοντας πως «μέσα στο 2021 αναμένεται να ανοίξουμε το πρώτο κατάστημα supermarket στη Λάρισα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγροτικός συνεταιρισμός ψάχνεται να νοικιάσει το δικό του κατάστημα στη Λάρισα, ενώ θα συνασπιστεί και με άλλους συνεταιρισμούς, προκειμένου να υπάρχει ευρεία γκάμα προϊόντων στα ράφια του. Επίσης, οι τιμές θα είναι άκρως ανταγωνιστικές, καθώς δεν θα υπάρχουν μεσάζοντες.

Ο Παναγιώτης Καλφούντζος σημειώνει πως, μετά το πρώτο κατάστημα στη Λάρισα, αναμένεται σταδιακό άνοιγμα καταστημάτων και σε άλλες περιοχές της χώρας.

O Συνεταιρισμός ΘΕΣγη ιδρύθηκε το 2013 από μια ομάδα αγροτών, οι οποίοι αντιμετώπιζαν τα προβλήματα γεωργίας.

Η έδρα του βρίσκεται στην Λάρισα και οι δραστηριότητες του εκτείνονται σε όλη την γεωγραφική περιοχή της Θεσσαλία.

Ο ΘΕΣγη αποτελείται από 54 μέλη έχοντας στη διάθεση του πάνω από 25.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης έκτασης.

Ο Συνεταιρισμός αποσκοπεί, με την ισότιμή και την αμοιβαία βοήθεια των συνεταίρων μελών του στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη και προαγωγή τους.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.