Έρχεται «ψαλίδι» στους μισθούς των ποδοσφαιριστών: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός πρότειναν μείωση 27 έως 33%

Create: 04/05/2020 - 10:45

Σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου ζήτησαν μείωση στους μισθούς των ποδοσφαιριστών από 27 έως 33%. 

Συνάντηση με τον ΠΣΑΠ είχε το working group της Super League, ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο μειώσεων συμβολαίων των παικτών, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και από τη στιγμή που είναι ανοικτό το εάν και πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές πληροφορίες η πρόταση της διοργανώτριας αρχής είναι «ψαλίδισμα» ύψους 27% των ετήσιων απολαβών των ποδοσφαιριστών σε περίπτωση που τελειώσει η χρονιά και 33% εάν τερματιστεί πρόωρα, ενώ η πλευρά των παικτών δεν απάντησε, καθώς σε πρώτη φάση επιθυμούσε να ακούσει τι έχουν να τις μεταφέρουν οι ΠΑΕ.

Πάντως προβάλει ως μαθηματικά βέβαιο πως μία τέτοια πρόταση θα συναντήσει πάρα πολλές αντιδράσεις και ότι στο άμεσο μέλλον θα γίνει νέα επαφή των εμπλεκόμενων πλευρών, καθώς το ζήτημα θα «τραβήξει». Την πλευρά της SL εκπροσώπησαν οι Μηνάς Λυσάνδρου, Μάκης Γκαγκάτσης και Λεωνίδας Μπουτσικάρης.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.