Γ. Μπόγρης: «Αν δεν είμαι στον Ολυμπιακό, μόνο για διακοπές στην Ελλάδα»!

Create: 09/01/2020 - 19:26

Ο Γιώργος Μπόγρης ξεκαθάρισε πως δεν έχει να αποδείξει τίποτα στο ελληνικό πρωτάθλημα και έκανε μια... επική σύγκριση της Basket League με την ACB. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας σέντερ, που εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε λάθος του τη συμφωνία του το περασμένο καλοκαίρι με τον Προμηθέα στον οποίο έπαιξε για περίπου 3 μήνες.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σέντερ μετά το διπλό στην έδρα του Περιστερίου, όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του στην ομάδα των Κανάριων Νήσων, είπε: «Δεν έχω να δείξω κάτι σε κανέναν. Ξέρω ποιος είναι ο Γιώργος. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να επιστρέψω σε μια ομάδα που διεκδικεί το Champions League και παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα και την άρπαξα από τα μαλλιά. Δεν θεωρώ ως Γιώργος Μπόγρης πως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει να μου δώσει κάτι. Θεωρώ πως έχω δουλέψει πάρα πολύ αυτά τα χρόνια. Σέβομαι τον εαυτό μου. Αν δεν είμαι σε μια ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού, από εκεί και πέρα στην Ελλάδα το μόνο πράγμα που ουσιαστικά αξίζει είναι οι διακοπές για το καλοκαίρι, όχι ο αθλητισμός. Οπότε, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε μέσα στη χρονιά μια ευκαιρία να επιστρέψω, πόσω μάλλον σε μια ομάδα που με τον προπονητή μιλάω με τα ματιά και δεν χρειάστηκε να προσαρμοστώ. Δεν έχω άγχος να αποδείξω, όλοι ξέρουν ποιος είμαι».

Όσο για τις διαφορές της ελληνικής Basket League με το ισπανικό πρωτάθλημα, ανέφερε: «Ποια είναι η διαφορά; Να στο πω ποδοσφαιρικά; Η Λίβερπουλ η περσινή, στον τελικό, εναντίον Πλατανιά. Στην εποχή, όμως, του Πλατανιά, που έπαιζε ο Μαραντόνα των φτωχών ο Καρίμπας».

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.