Μαγκιά του Γιατρά! Μίλησε ευθέως για πρωτάθλημα

Create: 11/01/2021 - 13:43

Μέγας μάγκας ο Γιατράς! Δεν κρύβεται, δεν φοβάται, δεν κρατάει πισινή! Ούτε αρέσκεται στα ανιαρά και αμυντικά «στο τέλος θα κάνουμε ταμείο κι ό,τι βγει…», που λένε οι περισσότεροι συνάδελφοί του.
Μίλησε ευθέως για πρωταθλητισμό! Είπε στα ίσα πως ο Προμηθέας μπορεί να χτυπήσει τίτλο και αυτό πρέπει να κάνει!!!
Ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Προμηθέα με τον Ηρακλή έβαλε τον πήχη στα ύψη τονίζοντας: «Δεν το λέω αυτό με έπαρση, θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι στόχος, μπορεί να μην κάνουμε τίποτα, αλλά αυτός είναι στόχος, γι’ αυτόν δουλεύουμε, γι’ αυτόν σκάμε και γι’ αυτόν στενοχωριόμαστε. Κι αν δεν κάνουμε, όμως, και κάτι και στενοχωρήσουμε κάποιους Προμηθείς που βγαίνουν με ψεύτικα προφίλ και μιλάνε, δεν θα πέσει και το κράτος έξω».
Ακολούθως ο Μάκης Γιατράς πρόσθεσε: «Στο πρωτάθλημα φέτος όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους τους άλλους. Και δεν μιλάω μόνο για το μπάτζετ, αλλά και για τους παίκτες που έχει η ομάδα, όπως καλές ομάδες έχουν και η ΑΕΚ και το Περιστέρι. Κοιτάξτε και το μπάσκετ που παίζουν το Λαύριο, ο Κολοσσός, όλες οι ομάδες, ο Ηρακλής, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, αν δεν παίξεις θα χάσεις. Ομως λόγω ειδικών συνθηκών, λόγω κορονοϊού και επειδή δεν υπάρχουν έδρες, όλοι έχουν ελπίδα στο όνειρο, γιατί να μην έχω δικαίωμα και εγώ;».
Ο Μάκης Γιατράς άφησε παράθυρο για έξτρα, εκτός του Εβανς, ενίσχυση λέγοντας: «Δυστυχώς η ομάδα φέτος σε μια πάρα δύσκολη χρονιά για όλους, έχει αλλάξει. Αλλιώς ξεκινήσαμε, άλλη ομάδα έκανε προετοιμασία, άλλη ομάδα είναι τώρα. Τον Εβανς (σ. βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό) τον έχουμε πάρει από τις 23 Δεκεμβρίου, όμως μας έτυχε και με αυτόν πρόβλημα, μας έτυχε και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα. Η ομάδα έχει δικαίωμα να πάρει άλλον έναν παίκτη. Στον α΄ γύρο μπορούμε να έχουμε τον Εβανς, στις αρχές του β΄ γύρου μπορούμε να πάρουμε έναν ακόμη παίκτη. Αν η ομάδα προπονηθεί σωστά και έχει υγεία, καθώς δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό, σιγά-σιγά θα δείξει στο γήπεδο αυτό που θέλουμε και μας αρέσει».

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.