Μπουρούσης εναντίον Λιόλιου;

Create: 08/01/2020 - 15:23

Είναι στα όρια της απόγνωσης. Όσοι τον γνωρίζουν, λένε ότι τον τελευταίο καιρό έχει χάσει το κέφι του, καθώς βλέπει το παραγοντικό του τέλος να πλησιάζει. Κάνει κινήσεις απελπισίας, κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι σκοπεύει να κατεβάσει στις εκλογές τον γιο του. Η λύση που έδειξε να καταλήγει είναι να βγάλει μπροστά τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος έχει στις βλέψεις του να γίνει πρόεδρος της ΕΟΚ. Για να κερδίσει χρόνο, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναμένεται να επιχειρήσει να τραβήξει τη θητεία της διοίκησής του ως το τέλος και να ορίσει τις εκλογές τον Δεκέμβριο κι όχι τον Σεπτέμβριο, πριν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Βάσει νόμου, έχει το δικαίωμα να το κάνει.

Το ερώτημα είναι αν ο Μπουρούσης είναι σήμερα έτοιμος να κρεμάσει τη φανέλα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο, με τον διεθνή παίκτη να μην κλείνει την πόρτα, αλλά να ζητά πράγματα, για να μην εκτεθεί. Θέλει να έχει δίπλα του παίκτες πρώτης γραμμής, ονόματα που κάνουν «κλικ» στον κόσμο, κάτι στο οποίο δεν απάντησε (ακόμα) θετικά ο Βασιλακόπουλος. Ο Μπουρούσης θα ζυγίσει τα πράγματα, θα μετρήσει ποιον θα βρεθεί απέναντί του και θα κατεβεί μόνο αν είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Στην ουσία θα εμφανιστεί, αν δεν υπάρξει υποψήφιος υψηλών προσδοκιών, κάτι που μοιάζει να είναι απίθανο, καθώς αναμένονται εντυπωσιακές εξελίξεις στην υπόθεση Ομοσπονδία. Το όνομα του Βαγγέλη Λιόλιου έπαιξε πολύ γερά πριν λίγο καιρό και δεν διαψεύστηκε! Ούτε επιβεβαιώθηκε, αλλά οι μπασκετικοί ξέρουν πως το αφεντικό του Προμηθέα έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Αρκεί να έχει τις διαβεβαιώσεις πως θα εκλεγεί.

Λέτε να δούμε μονομαχία Λιόλιου-Μπουρούση;

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.