Οι ανησυχίες που είχε ο Ν.Μαραντόνα λίγες μέρες πριν «φύγει» από τη ζωή

Create: 05/01/2021 - 12:20

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, λίγες μέρες πριν τον θάνατο του, είχε κάποιες ανησυχίες που έλεγε επαναλαμβανόμενα στον εσωτερικό του κύκλο. 

Η ερώτηση βγήκε αρκετές φορές από το στόμα του Ντιέγκο Μαραντόνα και χτύπησε στα αυτιά του εσωτερικού του κύκλου. Αποκαλύφθηκε, από την αδελφή του Άννα και τον πρώην δικηγόρο του Ματίας Μόρλα.

Η ανησυχία για τους θαυμαστές του

«Ο Ντιέγκο πάντα ρωτούσε αν οι άνθρωποι θα τον αγαπούν για πάντα», τόνισαν για τις ανησυχίες του Θεού του ποδοσφαίρου. Η ανησυχία στοίχιωνε τον Ντιεγκίτο ακόμη και μετά τη συνεχή αναγνώριση του ως και προπονητής της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Αυτό το συναίσθημα, ότι ο δεσμός που είχε χτίσει με τους ανθρώπους, με τους θαυμαστές που είναι τώρα πιστοί του, θα μπορούσε να σπάσει ήταν μια από τις σκέψεις του.

Κάποια στιγμή, η ρίζα του φόβου του ήταν ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1986 στο Μεξικό με την Εθνική Αργεντινής σχεδίαζε όνειρα με την μπάλα και τα τελευταία χρόνια, λόγω των σωματικών παθήσεων και της εγχείρησης στο δεξί του γόνατο, δεν μπορούσε να το κάνει. 

Δεν φοβόταν τη φτώχεια

Η απομόνωση λόγω του κορωνοϊού ήταν ένας από τους παράγοντες που τον επηρέασαν έντονα. Επίσης, ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν φοβόταν να επιστρέψει στη φτώχεια, γιατί γνώριζε για τα περιουσιακά στοιχεία, τους λογαριασμούς και τις επιχειρήσεις που είχε, και ήξερε ότι δεν θα είχε έλλειψη χρημάτων.

Αυτό που δεν ήθελε ήταν να είναι... μουσείο. Ήθελε να είναι ενεργό μέρος της ιστορίας μέχρι την τελευταία του μέρα.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.