Ούτε ζωγραφιστό θέλουν τον Λιόλιο οι δύο απερχόμενοι

Create: 19/01/2021 - 15:13

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, ο επί τρεις δεκαετίες ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ, ο Γ. Βασιλακόπουλος, που πέρασε τα 80, εξάντλησε όλες τις πιθανότητες και εξέτασε αρκετές λύσεις, έτσι ώστε να επιλεγεί μία προσωπικότητα που θα βγει μπροστά και θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΟΚ. Συζητήθηκαν αρκετά ονόματα, αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί κάποιος που θα έχει την δυναμική ώστε να έχει τύχη απέναντι στον Παναγιώτη Φασούλα και τον Βαγγέλη Λιόλιο, που βρίσκονται εδώ και έναν χρόνο σε προεκλογική εκστρατεία.
Έτσι λοιπόν, κύβος ερρίφθη χθες το βράδυ σε συνάντηση στα βόρεια προάστια, με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο (ηλικιακά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) να ανάβει το «πράσινο φως» για την προκήρυξη των εκλογών, χωρίς να έχει επιλέξει το πρόσωπο που θα ηγούνταν της προσπάθειας όσων παραγόντων και ομάδων παραμένουν ακόμη στο πλευρό του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν οι συνεργάτες του τον ρώτησαν «πρόεδρε, ποιος θα βγει μπροστά;», ο 81ενός ετών διοικητικός παράγοντας φέρεται να απάντησε «Βρείτε τα μεταξύ σας! Εγώ τελείωσα!».
Επ' ευκαιρία, ούτε ο Τάκης Τσαγκρώνης έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές. Θα ήθελε να γίνει ο διάδοχος του Βασιλακόπουλου, του αρέσει να κουμαντάρει και να ελέγχει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί λόγω ηλικίας. Το σίγουρο είναι πως ο Τσαγκρώνης είναι απέναντι στον Λιόλιο. Δεν τον θέλει με τίποτα πρόεδρο στην ΕΟΚ.! Αντί να είναι, ως πατρινός, στο πλευρό του και να τον σκρινάρει με όλες του τις δυνάμεις, πιθανολογείται ότι θα προσπαθήσει να του βάλει όσες τρικλοποδιές γίνεται, πάντα εντός ορίων, και να επιλέξει να στηρίξει άλλον.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.