ΠΑΟΚ: Ετοιμος για το πάρτι της ζωής του - Το ραντεβού των οπαδών στα Τέμπη

Create: 14/04/2019 - 15:00

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» με νίκη στη Λάρισα κατακτά το πρωτάθλημα και άπαντες προετοιμάζονται για τις στιγμές που θα ακολουθήσουν

Τα 34 χρόνια υπομονής για την επιστροφή στο θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου φτάνουν στο τέλος τους για τον ΠΑΟΚ, που φιλοδοξεί να επιβληθεί στη Λάρισα επί της τοπικής ομάδας και να επιστρέψει θριαμβευτής μετά πυρσών, καπνογόνων και ζητοκραυγών στον Λευκό Πύργο.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» βρίσκεται από το Σάββατο (13/4) στη Λάρισα και σήμερα (14/4) θα βρεθούν στη Θεσσαλική πόλη και οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης την αναμέτρηση στο «AEL FC Arena». Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν δώσει ραντεβού στα Τέμπη με το λεωφορείο που θα μεταφέρει τους ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στο σημείο που έχει στηθεί το μνημείο για τους έξι φίλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στις 4 Οκτωβρίου 1999.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν προετοιμαστεί για την μετεπιβίβαση της ομάδας σε διώροφο ανοικτό λεωφορείο, στην είσοδο της πόλης, το οποίο και θα τους μεταφέρει στο επίκεντρο των πανηγυρισμών, τον Λευκό Πύργο. Η λαχτάρα των φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει ποικιλοτρόπως καταγραφεί το τελευταίο διάστημα, με χαρακτηριστικό το μπλόκο των φιλάθλων στο λεωφορείο της αποστολής, στο δρόμο για την Ξάνθη, αλλά και το σκηνικό που στήθηκε χθες στην εθνική οδό, με τους φιλάθλους να προϋπαντίζουν το λεωφορείο που πήγαινε στη Λάρισα, στο ύψος της Κατερίνης.

 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.