Ποιου δημοσιογράφου ζητάει το κεφάλι ο ΠΑΟΚ!

Create: 06/02/2020 - 14:11

Πριν από λίγες μέρες ήταν ο δημοσιογράφος, Γιάννης Σαντοριναίος. Ο ΠΑΟΚ μέσω επιστολής του ζήτησε από τη διοίκηση της ΕΡΤ να τον απολύσει, επειδή ο δημοσιογράφος εξέφρασε την άποψη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Τώρα, στόχος του ΠΑΟΚ γίνεται ο Μιχάλης Τσόχος, δημοσιογράφος του συνδρομητικού καναλιού CosmoteSport, ένας από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους του καναλιού. Που έχει περιγράψει πολλούς αγώνες Κυπέλλου, αλλά και ευρωπαϊκούς του ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση του δικεφάλου τον στοχοποιεί κανονικά, αφού διαρρέει πως μετά τη χθεσινή του περιγραφή είναι ανεπιθύμητος στην Τούμπα και κάνει γνωστό ότι θα ζητήσει την εξαίρεσή του από τις περιγραφές της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Γιατί; Γιατί… τόλμησε να πει πως δεν υπάρχει πέναλτι στην ξεκάθαρη φάση του Ινσούα με τον Πέλκα. Που όλη η Ελλάδα είδε ότι δεν είναι πέναλτι.

Διαβάστε τη…διαρροή του ΠΑΟΚ για τον δημοσιογράφο της Cosmote «Ο κ. Τσώχος χθες ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας στη μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ- ΠΑΟ ανακαλύπτοντας ότι δεν υπάρχει πέναλτι στην καθαρή ανατροπή του Πέλκα ενώ εφηύρε ακόμη και χέρι-πέναλτι του Βιεϊρίνια 5 μέτρα εκτός μεγάλης περιοχής όταν μάλιστα η μπάλα χτυπάει καθαρά στο στήθος του! Παράλληλα απορούμε πώς αυτός ο άνθρωπος μεταδίδει αγώνες αφού δεν ξέρει ούτε τα βασικά για τη χρήση του VAR. Στην καθαρή ανατροπή του Μίσιτς και την κόκκινη κάρτα που έπρεπε να δει ο αμυντικός του ΠΑΟ ακούστηκε 10 φορές να λέει αγχωμένος ότι ο διαιτητής δεν πρέπει να πάει στο VAR γιατί το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής. Ας διαβάσει λίγο καλύτερα τη λειτουργία του VAR που αφορά την απευθείας κόκκινη κάρτα για τους επόμενους αγώνες που θα μεταδώσει και οι οποίοι, με επιστολή μας στην Cosmote TV, θα απαιτήσουμε να μην είναι του ΠΑΟΚ. Ποιος ξέρει, μια μέρα μπορεί να τον δούμε και στη θέση του Βαρούχα».

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.