Σενάρια - ευσεβείς πόθοι για εμπλοκή Ευ. Μυτιληναίου και στην Παναχαϊκή!

Create: 09/01/2020 - 19:06

Τι σχέση έχει το...νέο λιμάνι της Πάτρας με την Παναχαϊκή; Μπορεί και να έχει! Για την ακρίβεια, το φυσικό αέριο μπορεί να έχει! Εφόσον επιβεβαιωθεί το αποκλειστικό ρεπορτάζ του patranews, που βγήκε στη φόρα χθες, για πιθανή είσοδο του Ευάγγελου Μυτιληναίου σε επιχειρηματικό επίπεδο στο νέο λιμάνι της Πάτρας, τότε υπάρχει και μια πιθανότητα, μικρή και εντελώς ανεπίσημη για την ώρα, να σωθεί και η Παναχαϊκή. Παίζει σενάριο να πιεστεί ο κ. Μυτιληναίος, εκ των κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών, να μπει μπροστάρης στην Παναχαϊκή, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, μέσω μιας γενναίας χορηγίας.

Ο κ. Μυτιληναίος έχει και συγγενικούς δεσμούς με την Πάτρα, ενώ είχε αναμιχθεί και πριν χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τον Ηρακλή. Επειδή τότε ήταν μάλλον τραυματική η εμπειρία του, ίσως δεν θελήσει να αναμιχθεί πάλι, αλλά αν αναλάβει το μεγάλο έργο μεταφοράς φυσικού αερίου στο λιμάνι της Πάτρας, ενδέχεται να απλωθεί περισσότερο στην Πάτρα και μέσω Παναχαϊκής.

Για την ώρα, τίποτα δεν είναι δεδομένο, παρά μόνο φήμες. https://www.patrainews.gr/dytiki-ellada/patra-poios-einai-o-epiheirimati...

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.