Σέρνουν τα εξ αμάξης στον Κατσουράνη!!!

Create: 09/01/2020 - 18:44

Με το ζόρι κρατιούνται αρκετοί από τους πρώην Συμμάχους της Παναχαϊκής Συμμαχίας για να μην βγουν να απαντήσουν δημόσια στον Κατσουράνη για όσα είπε πριν μερικές μέρες σε συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή “Betarades.gr για τους πρώην συνεργάτες του στην Παναχαΐκή, τους Συμμάχους. Ο Κατσουράνης πέταξε ευθέως καρφιά για Συμμάχους, αλλά αρκετοί Σύμμαχοι λένε πως έχουν πολλά ράμματα για τη γούνα του και τον θεωρούν βασικό υπαίτιο που διαλύθηκε η Συμμαχία!!! Του καταλογίζουν πολλά σε κάθε επίπεδο, θεωρώντας πως παραγοντικά κοίταζε μόνο την πάρτη του και ήθελε να κάνει σε όλα κουμάντο με οποιοδήποτε τίμημα. Προς το παρόν, κανένας δεν βγαίνει δημόσια να μιλήσει, αλλά ανεπίσημα είναι αρκετοί οι Σύμμαχοι που του σέρνουν τα εξ αμάξης!!!

Να ένα απόσπασμα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Κατσουράνη: “Ήμουν τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή. Ξεκινήσαμε από την Γ’ Εθνική, ανεβήκαμε στην Β’ προσπαθήσαμε, αλλά οι ιδέες που έχεις σχετικά με το ποδόσφαιρο και όλο αυτό που έχεις ζήσει πρέπει να το μεταδόσεις στα παιδιά και ουσιαστικά να στήσεις καλές ακαδημίες. Πρέπει να υπάρχει καλή αξιολόγηση στους νέους ποδοσφαιριστές γιατί στην ουσία αυτοί θα έρθουν μετά να μπουν στην πρώτη ομάδα. Μιλάμε για ηλικίες από 10 έως 16 ετών που για μένα μία σοβαρή ομάδα εκεί πρέπει να δώσει βάση για να έχει μέλλον. Οι μεγάλες ομάδες, ενώ έχουν ακαδημίες παίρνουν έτοιμους παίκτες. Είμαι εντελώς αντίθετος με αυτό. Βλέπουμε τον Άγιαξ που στηρίζεται σε γηγενείς παίκτες. Είδαμε την Πλζεν που έπαιξε με τον Ολυμπιακό και άσχετα αν έφαγε τέσσερα γκολ, μέχρι το 60′ ήταν ανταγωνιστική. Αυτά τα μοντέλα πρέπει να ακολουθήσουν οι ελληνικές ομάδες. Αυτό θέλει χρόνο και ο κόσμος να το αποδεχτεί”..

-“Στην Παναχαϊκή κάναμε αυτό το πρόγραμμα (σ.σ. το παραπάνω), η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο την δεύτερη χρονιά στην Β΄Εθνική (2018-2019). 28 Νοεμβρίου έφυγα από την ομάδα και συνέχισε με τους συνεργάτες μου, με τα δικά μου άτομα και όπως ακριβώς την είχαμε στήσει. Μέχρι να φύγει ο προπονητής και όλοι οι άνθρωποι οι δικοί μου που ήρθαν σε ρήξη με την διοίκηση, η ομάδα ήταν 2η, θα πήγαινε στο μπαράζ με τον ΟΦΗ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες και αν λειτουργούσαμε όπως την δεύτερη χρονιά που είχαμε Άρη και ΟΦΗ ως αντιπάλους (2017-2018), θα διεκδικούσαμε με βάσιμες ελπίδες και σύμφωνα με το σχέδιο μας την άνοδο. Η διοίκηση άρχισε να αναζητά άλλα πράγματα, να έχει άλλη φιλοσοφία, να μην θέλει να επενδύσει πάνω σε αυτό και οπότε μοιραία εγώ έφυγα”.

-Σε ερώτηση για το αν θα άλλαζε κάτι στην θητεία του στην Παναχαϊκή και αν πήγε κάτι λάθος απάντησε: “Δεν θα άλλαζα κάτι. Έγινε εξαιρετική δουλειά. Δεν πήγε τίποτα λάθος, απλά εκείνοι που αποφάσιζαν δεν είχαν την κατάλληλη γνώση. Οι αποφάσεις τους εξάλλου, δείχνουν που έχει οδηγηθεί η ομάδα αυτή τη στιγμή”.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.