«Τα 'χωσε» χοντρά στον σωτήρα της Παναχαϊκής!

Create: 23/01/2020 - 16:13

Τα 'χωσε χοντρά ο Κούγιας και στον...σωτήρα της Παναχαϊκής, τον Γιώργο Βασιλειάδη. Τον Υφυπουργό που επί θητείας του καθάρισε οικονομικά η ΠΑΕ Παναχαϊκή, απαλλάχτηκε των χρεών της πρώην ΠΑΕ, αποδόθηκε πεντακάθαρη στους Συμμάχους, αλλά τελικά αυτοί στην πορεία την παράτησαν και την ξεφορτώθηκαν όπως-όπως και όπου-όπου...

Ο Αλέξης Κούγιας τα είπε όλα χωρίς περιστροφές. Λίγο μετά το επεισόδιο στη συνεδρίαση της «Steering Committee» με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ αποχώρησε, αλλά πριν φύγει από το υφυπουργείο Αθλητισμού έκανε δηλώσεις… Και ο Κούγιας προχώρησε και σε on camera καταγγελίες για ΕΠΟ, ΚΕΔ, Περέιρα, δεύτερη κατηγορία ενώ τόνισε ότι προσκλήθηκε να πάει στη Νιόν για να μιλήσει για τα συμβαίνοντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αρμοδίως στις διεθνείς συνομοσπονδίες!

Ο Κούγιας χαρακτήρισε «φερέφωνο του βρόμικου… συνεργείου την ΚΕΔ και την ΕΠΟ» και παράλληλα είπε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε που ήρθαν στην Ελλάδα ΦΙΦΑ – ΟΥΕΦΑ. Ωστόσο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ενώ αντιθέτως για τον προκάτοχο του, Γιώργο Βασιλειάδη, είπε ότι «κατέστρεψε το ποδόσφαιρο», με αφορμή την αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.