Η Πάρις Τζάκσον δεν θέλει να κάνει καριέρα «πατώντας» στο όνομα του πατέρα της

Create: 31/07/2020 - 14:30

Η Πάρις Τζάκσον προσπαθεί να «χαράξει» τη δική της πορεία στο χώρο της μουσικής, αποφεύγοντας να χρησιμοποιεί το όνομα του πατέρα της, Μάικλ Τζάκσον.

«Ο μπαμπάς μου ήταν ο βασιλιάς της ποπ, της ροκ και της σόουλ, αλλά δεν έκανε σόουλ. Αυτό είναι αστείο, γιατί είμαι μουσικός από τον οποίο περιμένουν πολλά, αλλά κάνω ένα είδος που δεν είναι αναμενόμενο. Δεν προσποιούμαι ότι είναι εύκολο», παραδέχθηκε αρχικά η 22χρονη, που αφού ακολούθησε καριέρα μοντέλου και ηθοποιού, θέλει τώρα να επικεντρωθεί στη μουσική.

«Η Πάρις είναι περισσότερο από το επώνυμό της και από το ποιος είναι ο πατέρας της», ανέφερε ο φίλος της Γκάμπριελ Γκλεν, ενώ η εκπρόσωπός της Έλιοτς Μιντς συμπλήρωσε: «Θα ήταν πολύ ευκολότερο για εκείνη εάν το συγκρότημα ενσωμάτωνε κάπως το όνομα Τζάκσον. Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε πολλά μέρη με αυτόν τον τρόπο. Αυτό, όμως, δεν είναι κάτι που θέλει. Θέλει να το κάνει μόνης της. Το ερώτημα παραμένει: τι γίνεται εάν κανείς δεν εμφανιστεί; Ο πατέρας της είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης της εποχής μας. Είναι λίγο διστακτική και λίγο φοβισμένη από την προσδοκία».

Η Πάρις Τζάκσον, από την πλευρά της, αρκέστηκε να δηλώσει πως ελπίζει να γίνεται καθημερινά ολοένα και καλύτερη μουσικός, ενώ για το πώς αντιμετωπίζει γενικότερο τη βιομηχανία της μουσικής τόνισε: «Είναι δύσκολο, γιατί βάζω την ψυχή μου στη μουσική μου». Επισημαίνεται πως τραγουδάει και παίζει γιουκαλίλι στο μουσικό δίδυμο που έχει δημιουργήσει μαζί με τον Γκάμπριελ Γκλεν και λέγεται «The Soundflowers».

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.