Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή

Create: 19/08/2019 - 13:02

Γιάννης Λέντζας: «Τα μανίκια έχουν σηκωθεί λοιπόν και εσείς, οι δημότες, θα είστε ο απόλυτος κριτής μας»

Στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας μπροστά από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας παρουσία βουλευτών, δημάρχων και πολιτών ο ορκίστηκαν το βράδυ της Κυριακής ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Λέντζας και η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Την ορκωμοσία τέλεσε ο μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός και κληρικοί της τοπικής εκκλησίας. Στην ομιλία του ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης ανέφερε «Η παρουσία μας οπλίζει με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε μαζί με όλους εσάς τους στόχους μας για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!». Για έναν καλύτερο δήμο προς όφελος των πολιτών μίλησαν στους σύντομους χαιρετισμούς τους ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσιος Μάλλιαρης της ελάσσονος ΝΑμπίλ Μοράντ και ο κ Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

LENTZAS ORKOMOSIA 00000«Θα είστε ο απόλυτος κριτής μας»

LENTZAS ORKOMOSIA 01

Μιλώντας στους πολίτες του δήμου ο κ Λέντζας επεσήμανε « Μετά από την εκλογική διαδικασία και το αποτέλεσμα των εκλογών, ερχόμαστε σήμερα να δώσουμε όρκο τιμής και ευθύνης, απέναντι σε όλους εσάς, στους δημότες μας, στους Νόμους και στους Θεσμούς αυτού του Κράτους που καλούμαστε να υπηρετήσουμε. Να εργαστούμε σκληρά, έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες, μακριά από κάθε ιδιοτέλεια ή προσωπικό συμφέρον, μακριά από κάθε είδους τοπικισμό! Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, αλλά και οι συνάδελφοι από όλες τις δημοτικές παρατάξεις, αυτά τα χαρακτηριστικά αναδείξαμε σε όλη την προεκλογική μας εκστρατεία και γι’ αυτά επιλεγήκαμε από εσάς, για την υπέρτατη αυτή σημερινή μας στιγμή».

Στη συνέχεια ο κ. Λέντζας αναφέρθηκε στο τρίπτυχο που θα χαρακτηρίζει την θητεία του: « Όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στη Νέα Πορεία που εσείς οι δημότες επιλέξατε! Και για να γίνουν όλα αυτά, μόνο ένας τρόπος υπάρχει: Δουλειά, δουλειά, δουλειά! Από την 1η Σεπτεμβρίου, που αναλαμβάνει και τυπικά τα καθήκοντά της η νέα μας δημοτική αρχή, δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό για χάσιμο! Τίποτα στη ζωή δεν έρχεται χωρίς δουλειά και κόπο! Τα μανίκια έχουν σηκωθεί λοιπόν και εσείς, οι δημότες, θα είστε ο απόλυτος κριτής μας»

LENTZAS ORKOMOSIA 1

Ακολούθως δε επεσήμανε «Η εντολή ευθύνης από το εκλογικό σώμα δόθηκε στον συνδυασμό μας, στα μέλη της παράταξής μας. Δόθηκε όμως και στους συναδέλφους των υπολοίπων συνδυασμών που εκλέχτηκαν. Όλοι μας είμαστε η επιλογή του εκλογικού σώματος και δεν πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους. Τα προβλήματα του Δήμου μας, όλοι μαζί καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε! Με σεβασμό στα μέλη και στη λειτουργία όλων των συλλογικών οργάνων του Δήμου! Με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοτών και της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου! Με τις πόρτες μας ανοιχτές για όλους εσάς! Χωρίς διακρίσεις, με ήθος, διαφάνεια, επιμονή και αποφασιστικότητα! Κυρίες και κύριοι, Πλέον, αρχίζει ένας νέος αγώνας μακρύς και δύσκολος, στον οποίο δεν περισσεύει κανείς! Αποζητούμε και θέλουμε την ενεργό συμμετοχή όλων! Εμείς οι αιρετοί οφείλουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας, και ιδιαίτερα εμείς τα μέλη του επιτυχόντα συνδυασμού οφείλουμε να τιμήσουμε το βασικό σύνθημά μας «Όλοι μαζί για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

LENTZAS ORKOMOSIA MAL 0LENTZAS ORKOMOSIA MALLENTZAS ORKOMOSIA NampLENTZAS ORKOMOSIA Namp 0LENTZAS ORKOMOSIA PANAGLENTZAS ORKOMOSIA 2LENTZAS ORKOMOSIA 3LENTZAS ORKOMOSIA 4LENTZAS ORKOMOSIA 6LENTZAS ORKOMOSIA 7LENTZAS ORKOMOSIA 8LENTZAS ORKOMOSIA 9LENTZAS ORKOMOSIA 10LENTZAS ORKOMOSIA 11LENTZAS ORKOMOSIA 12LENTZAS ORKOMOSIA 13LENTZAS ORKOMOSIA 14LENTZAS ORKOMOSIA 15LENTZAS ORKOMOSIA 16LENTZAS ORKOMOSIA 17LENTZAS ORKOMOSIA 18LENTZAS ORKOMOSIA 19LENTZAS ORKOMOSIA 20LENTZAS ORKOMOSIA 21LENTZAS ORKOMOSIA 22LENTZAS ORKOMOSIA 23LENTZAS ORKOMOSIA 24LENTZAS ORKOMOSIA 0LENTZAS ORKOMOSIA ANDREAS

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.