Εγιναν μαλλιά-κουβάρια στο δημαρχείο του Ερύμανθου!

Create: 18/04/2021 - 11:32

Μαλλιά-κουβάρια έγιναν έξω από το δημαρχείο Ερυμάνθου! Η...μάχη δόθηκε μεταξύ μελών της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» και του αντιδημάρχου Εργων Παναγιώτη Λαλιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ερυμάνθου», παρουσία του επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτη Σκιαδά, μοίραζαν φυλλάδια σε υπαλλήλους του Δήμου αλλά και δημότες, τα οποία ανέφεραν θέσεις της παράταξης για εργασιακά ζητήματα.

Ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λαλιώτης εξήλθε από το κτίριο και ζήτησε από τα μέλη της παράταξης να μεταφερθούν από την είσοδο για να μην δημιουργούν συνωστισμό και τότε τα αίματα άναψαν και υπήρξε μικρής κλίμακας ένταση. Ο κ. Σκιαδάς τόνισε: «Μοιράζαμε ενημερωτικά φυλλάδια και ξαφνικά μας επιτέθηκε ο κ. Λαλιώτης. Θέση μας είναι πως πρέπει να συσταθεί ένας νέος οργανισμός στο Δήμο με περισσότερους τεχνίτες καθώς αυτή τη στιγμή, ο Δήμος Ερυμάνθου έχει 145 εργαζόμενους και οι 122 είναι επιστημονικό προσωπικό. Αυτό χρειάζεται να αλλάξει για να μπορούν να γίνονται περισσότερες εργασίες αλλά και να παίρνουν βοήθειες οι δημότες, όπως οι αγρότες.

Φαίνεται πως οι θέσεις μας δεν άρεσαν στον κ. Λαλιώτη και μας επιτέθηκε, λέγοντας πως το δημαρχείο είναι χώρος εργασίας και δεν μπορούμε να μοιράζουμε φυλλάδια». Μάλιστα, για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η παράταξη όπου στοχοποιεί τον δήμαρχο Θόδωρο Μπαρή, τον οποίο και κατηγορεί για «αντιδημοκρατική συμπεριφορά».

Ωστόσο, από τη μεριά του ο κ. Λαλιώτης εξηγεί τους λόγους που βγήκε εκτός του Δημαρχείου: «Κατά πάγια και προσφιλή της τακτική η Λαϊκή Συσπείρωση εξαπολύει προσωπική επίθεση στον Δήμαρχο για ένα ανύπαρκτο θέμα θέλοντας να σηκώσει σκόνη για να…θολώσει την κοινή γνώμη και να δικαιολογήσει τον αντιπολιτευτικό της ρόλο. Το Δημαρχείο είναι το σπίτι του δημότη κι όχι κομματικό στέκι διανομής φυλλαδίων.

Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης να εξυπηρετήσει τις πολιτικές του κόμματός του, όμως δεν αντιλαμβανόμαστε τις υπερβολές με αποκορύφωμα την καταγγελία του για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, όταν πρώτιστο μέλημα της δημοτικής Αρχής είναι ο περιορισμός του συγχρωτισμού λόγω της πανδημίας που εξακολουθεί να «σαρώνει» την Αχαΐα. Κάτι που ο ίδιος εξακολουθεί να αγνοεί επιδεικτικά...».

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.