Καλή & ευλογημένη χρονιά ευχήθηκε το Μπεγουλάκι κόβοντας την πίτα του

Create: 15/01/2020 - 09:05

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσοστομου!

Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωσήφ ως εκπρόσωπος της Ιερέας Μητρόπολης Πατρών,ο πατ.Σωτήριος Γαλάνης κ ο πατ.Παναγιώτης Κούκας!

Παρευρέθηκε και απηύθυνε λόγο ο Αρχιμανδρίτης κ.κ Ειρηναίος ,ο πρόεδρος της πολυφωνικής χορωδίας Πατρών κ.Κοττορος,ως εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων ο Αντιδήμαρχος κ.Κορδάς,η διευθύντρια του 45ου Δημ. Σχολείου κ. Έμυ Κοτσώνη Τσιλιριγκιάν,σύσσωμο το Δ.Σ του συλλόγου και οι υπεύθυνοι δάσκαλοι χορωδίας Λύσανδρος Παναγόπουλος και κ Κων/να Ζάγκλα (χοροδιδάσκαλος).

Παρόντες ήταν ο πρώην περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας,ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Γ. Αγγελόπουλος, ο πρώην γραμματέας υπ. Δικαιοσύνης κ.Μαρίνος Σκανδάμης, η πρόεδρος κ.Λιολιώ Κολυπέρα από το Άλμα Ζωής, η πρόεδρος κ.Ελένη Γκέκα -Τριανταφυλλοπούλου από το Σοροπτιμιστικό όμιλο Πάτρας,ο σύλλογος προστασίας υγείας κ περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας και από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών ο κ. Σπύρος Φώτογλου!

Πρόεδροι-εκπρόσωποι συλλόγων-Ομίλων και χοροδιδάσκαλοι,Λαογραφικού χορευτικού Ομίλου Πατρών, εκπαιδευτήρια Αναγέννηση, πολ. συλλόγου Ρίου,πολ. συλλόγου Μακρυγιάννη, Πύλη πολιτισμού Εν Πάτραις, Πανηπειρωτικού συλλόγου Πατρών,συλλόγου Παρασκευή, Ταξιδευτές της πρόζας, συλ. Γυναικών Αγ. Βασιλειου «Η Ομάδα» και πολλοί ντόπιοι και φίλοι του συλλόγου!

Βραβεύτηκαν για την επιτυχία τους σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα η Μαρία Γρηγοροπούλου και ο Σπύρος Πανίτσας, μέλη της χορευτικής ομάδας!

Στην κατάμεστη αίθουσα τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο καλλιτεχνικός διευθυντής της πολυφωνικής χορωδίας Πατρών για την προσφορά του κ. Σταύρος Σολωμός και η αείμνηστη φίλη και μέλος της χορευτικής μας ομάδας για την προσφορά της στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης Ολυμπία Ζωή, που παρέλαβαν τα τέκνα της!

Τέλος παρουσιάστηκε προς έκπληξη όλων ένα μοναδικό δερματόδετο Λεύκωμα των δράσεων της Χορευτικής ομάδας δια χειρός και προσφορά του κ. Απόστολου Καλλιακμάνη, αφιερωμένο στους δυο πολυαγαπημένους ανθρώπους του συλλόγου που έφυγαν τόσο αναπάντεχα από κοντά μας, την Ολυμπία Ζωή κ τον Αλέξη Νικολακόπουλο (σύζυγο της χοροδιδασκάλου) που αποδόθηκε εις μνήμη τους στις οικογένειες τους!!!!

Με ευχές για Υγεία,Αγάπη,Προκοπή,δημιουργία και όμορφες συνεργασίες ήταν τα λόγια χαιρετισμού του προέδρου Νίκου Κωστή, έκλεισε η εκδήλωση του υπερδραστήριου συλλόγου με κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια,από την χορωδία συνοδεία μουσικών οργάνων! Καλή Χρονιά!!

 

 1 άτομο, γένι και εσωτερικός χώρος

 

 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

 

 7 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

 

 7 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

ΜΑΡΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ

 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΙΤΣΑΣ

 

 5 άτομα, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

 

 2 άτομα, άτομα στέκονται και γένι

 

 13 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

 

 2 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

 

 7 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η ΜΗΤΕΡΑ ,Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΖΩΗΣ

 

 3 άτομα, τηλέφωνο και εσωτερικός χώρος

 

 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

 4 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος3

 

 5 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

 

 2 άτομα, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

 

 2 άτομα

 

 8 άτομα, εσωτερικός χώρος

 

 8 άτομα, κουστούμι

 

 

 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.