Κάθισμα Λευκάδας: Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά

Create: 21/05/2020 - 19:20

Tο νησί της Λευκάδας ξεχωρίζει όχι μόνο γιατί μπορεί κανείς να φτάσει οδικώς χωρίς να χρειαστεί να πάρει πλοίο αλλά και για τις υπέροχες και παραδεισένιες παραλίες του.

 Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά - Εικόνα 2

Μετά το σεισμό του 2015 όπου επηρέασε κάποιες παραλίες όπως το Πόρτο Κατσίκι και τους Εγκρεμνούς, η φύση ανέλαβε και πάλι το έργο της για να μπορεί σήμερα να απολαμβάνει κανείς τις βουτιές του εκεί.

/* custom css */ .tdi_1_a8c.td-a-rec-img{ text-align: left; }.tdi_1_a8c.td-a-rec-img img{ margin: 0 auto 0 0; }

 Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά - Εικόνα 3

Μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Λευκάδας είναι και το Κάθισμα στη δυτική ακτή του νησιού.

 Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά - Εικόνα 4

Το χαρακτηριστικό της είναι ότι αποτελεί πραγματικά μια αμμουδιά για όλα τα γούστα. Για ζευγάρια, παρέες, οικογένειες και λάτρεις του αλεξίπτωτου πλαγιάς, τα πεντακάθαρα νερά και το μεγάλο μήκος της ενδείκνυνται για όλους.

 Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά - Εικόνα 5

Σήμερα θεωρείται η πιο κοσμοπολίτικη της Λευκάδας, είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, beach bar και εστιατόρια. Με τη λευκή βοτσαλωτή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά της μαγεύει τον επισκέπτη που θέλει και πολλές φορές παραμένει μέχρι τη δύση του ηλίου.

 Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά - Εικόνα 6

Βέβαια πολλές φορές στη συγκεκριμένη παραλία σηκώνεται μεγάλο κύμα οπότε αν δεν είστε λάτρεις αυτών ή δεν γνωρίζετε καλό κολύμπι, καλύτερα να αποφύγετε να μπείτε στα βαθιά.

 Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά - Εικόνα 7

Αποτελεί βέβαια αγαπημένο προορισμό κυρίως των νέων ηλικιών λόγω των καταστημάτων που λειτουργούν εκεί και του γεγονότος ότι είναι πολύ οργανωμένη.

 Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά - Εικόνα 8

Η συγκεκριμένη παραλία είναι φημισμένη και στους φίλους του αλεξίπτωτου πλαγιάς οι οποίοι εκεί θα βρουν το δικό τους χώρο να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους σπορ. Παλαιότερα αυτή η παραλία ήταν επίσης αγαπημένο στέκι γυμνιστών αλλά σήμερα επιλέγεται από όλους.

 Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά - Εικόνα 9

Όλες οι παραλίες της Λευκάδας αξίζουν την επίσκεψή σας αλλά επίσης πολύ φημισμένες είναι το Πόρτο Κατσίκι, ο Άγιος Νικήτας, τα Πευκούλια και ο Αη Γιάννης. Όποια και αν επιλέξετε οι εικόνες θα σας μείνουν αξέχαστες.

 

Πηγή

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.