Πάτρα: Φωτιές έβαλε η στήριξη Παπαδημάτου από τον Μιχάλη Κίτρου. «Αποκαλύφθηκαν οι Δούρειοι Ίπποι του κινήματος» σχολίασε ο Μιλτιάδης Βέρρας

Create: 24/05/2019 - 19:06

Υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Παπαδημάτου τάσσεται με σημερινή δήλωση του ο γιατρός και πρώην Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Μιχάλης Κίτρου.

Στη δήλωση του ο κ. Κίτρου αναφέρει τα εξής: "Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία για τον Δήμο Πατρέων, αισθάνομαι την υποχρέωση να δηλώσω ανοιχτά και ξεκάθαρα την στήριξή μου στον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Παπαδημάτο.

Με αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση των ικανοτήτων της γνώσης και της προσφοράς του, θεωρώ πως ο Νίκος Παπαδημάτος θα είναι και ένας πολύ επιτυχημένος δήμαρχος Πατρέων που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της πόλης μας".

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΡΡΑ

Με μια σκληρή δήλωσή του ο πρώην Βουλευτής Αχαΐας Μιλτιάδης Βέρρας και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Π.Ε Αχαΐας με τον Κώστα Σπηλιόπουλο, σχολιάζει τη δήλωση του Μιχάλη Κίτρου, ιστορικού στελέχους και επί χρόνια Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, που πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του υποστηριζόμενου από τη ΝΔ Νίκου Παπαδημάτου για τον Δήμο της Πάτρας.

Σχολιάζοντας λοιπόν ο κ. Μ. Βέρρας είπε ότι «αποκαλύφθηκαν πλήρως οι Δούρειοι Ίπποι του κινήματος, οι οποίοι επί δεκαετίες ήταν πολιτικοί μέντορες και προωθούσαν σε εκλόγιμες θέσεις Βουλευτές, Περιφερειάρχες και Δημάρχους στην περιοχή μας». Συνεχίζοντας ο κ. Βέρρας μας δήλωσε ότι «ο δημοκρατικός λαός της Αχαΐας θα τους παραδώσει με την ψήφο του στη λήθη και θα τους κλειδώσει μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας του τόπου. Αρκετά με αυτά τα παιχνίδια».

Ο κ. Βέρρας ολοκλήρωσε τη δήλωσή του ως εξής: «Με τον κ. Παπαδήματο δεν έχω τίποτα. Δίνει τον δικό του έντιμο προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιος δήμαρχος. Όμως, οι δημοκρατικοί πολίτες της Αχαΐας γνωρίζουν καλά τον κ. Κίτρου και τα… κατορθώματά του. Και εκείνον και όσους βρίσκονται (μια ζωή…) πίσω από αυτόν… θα τους θυμηθεί την ερχόμενη Κυριακή στην κάλπη».

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.