ΠΑΤΡΑ:2.000 εισιτήρια τη μέρα για τον Τζόκερ

Create: 21/10/2019 - 13:00

Φαίνεται πως ειδικά στην Ελλάδα, το «τσουνάμι» του «Τζόκερ» σαν να έπιασε στον «ύπνο» τους αιθουσάρχες ενώ η εταιρεία διανομής Tanweer κινήθηκε ευέλικτα αναπροσαρμόζοντας σε συνεννόηση με τους αιθουσάρχες το πρόγραμμα προβολών βάζοντας και προβολές πιο αργά κοντά στα μεσάνυχτα.

Το μεγάλο κοινό λοιπόν που συνήθως σπεύδει το πολύ σε μία, δύο, το πολύ τρεις ταινίες το χρόνο είναι εδώ δίνοντας ένα απίστευτο μαζικό παρών. Στα Odeon Veso Mare μάθαμε πως την τελευταία εβδομάδα η κίνηση σχεδόν δεν ξεχωρίζει αν είναι σαββατοκύριακο ή καθημερινές με τον αριθμό των εισιτηρίων που κόβονται ημερησίως να φτάνουν τα 2-3.000 ενώ και η προσφορά του Vodafone 1+1 επεκτάθηκε μία μέρα παραπάνω από Δευτέρα έως και την Παρασκευή. Υπήρξαν βραδιές που η ουρά στα εισιτήρια από κόσμο που ήθελε να πάει στο «Τζόκερ» έβγαινε εκτός του φουαγιέ και έφτανε στο ασανσέρ!

Αρκετοί ακούγοντας το χαμό που γίνεται, υπολογίζουν να δουν την ταινία πιο ήρεμα τις επόμενες μέρες, αν και το «Τζόκερ» που στο 2ο σαββατοκύριακο του όχι μόνο δεν είχε πτώση αλλά και ελάχιστη άνοδο (σε 180 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 145.735 εισιτήρια), δείχνει ικανό να κρατήσει τις υψηλές επιδόσεις του και το ερχόμενο σαββατοκύριακο με μόνο ικανό ανταγωνιστή τη συνέχεια της «Μαλέφισεντ» με τις Αντζελίνα Τζολί και Μισέλ Πφάιφερ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΖΟΚΕΡ ΤΑΙΝΙΑ

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.