ΠΑΤΡΑ:Πορεία για την μνήμη του Αλ.Γρηγορόπουλου - Θα πραγματοποιηθεί άλλη μία το απόγευμα στο κέντρο της πόλης

Create: 06/12/2019 - 14:20

Με τη συμμετοχή περίπου 600 μαθητών και φοιτητών , μελών φοιτητικών συλλόγων ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι η πορεία που ξεκίνησε από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου. Η πορεία κύλησε ήρεμα ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται η τοπική αστυνομία. Η πορεία διήλθε από την Κορίνθου, τη Μαιζώνος και άλλες κεντρικές οδούς. Στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί δεύτερη συγκέντρωση και πορεία με αφετηρία επίσης το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ξεκίνησε η πορεία από το πρώην παράρτημα του πανεπιστημίου Πάτρων στην Κορίνθου. Συμμετέχουν περί τα  600 άτομα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Διήλθαν από την Κορίνθου και στη συνέχεια τη Μαιζώνος και την Οθωνος Αμαλίας. Το παρών δίνουν μαθητές και φοιτητικοί σύλλογοι.  Η πορεία έχει ξαναμπεί στην Κορίνθου. Κυκλοφοριακή συμφόρηση σε κεντρικές οδούς όπου έκλειναν οι δρόμοι για τη διέλευση της πορείας.

 

Δύο πορείες πραγματοποιούνται σήμερα στην Πάτρα στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.  Ήδη έχει ξεκινήσει συγκέντρωσηναπό μαθητές έξω από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην Κορίνθου. Στο ύψος της Αγίου Νικολάου , επί της Κορίνθου, η κυκλοφορία για τα οχήματα σταμάτα. Το απόγευμα στις 6 από το παράρτημα θα ξεκινήσει άλλη πορεία.

 

Ιδιαίτερα αυξημένα αναμένεται είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί σήμερα για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με την τοπική αστυνομία να θέτει σε επιφυλακή τις δυνάμεις της, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια κατά τη διάρκεια τόσο της μεσημβρινής, όσο και της απογευματινής πορείας.

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.