ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ:Δύο θετικά κρούσματα από το Άστρος Κυνουρίας - Το 1ο στο ΠΓΝΠ και το 2ο στην Γ.Ν.Αργολίδας

Create: 25/03/2020 - 08:05

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στο Νοσοκομείο Αργολίδας και συγκεκριμένα στο Άργος μεταφέρθηκε ασθενής θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ασθενής είναι 70χρονος με καταγωγή από την Κυνουρία ήρθε στο νοσοκομείο Άργους τηρώντας όλες τις προφυλάξεις , ενώ υπάρχει πληροφορία πως μεταφερθηκε ύστερα στο σπίτι του σε καραντίνα μέχρι να μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ όπου νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο.
Ο 70χρονος ήρθε στο Νοσοκομείο Άργους έχοντας τα συμπτώματα οι γιατροί πήραν δείγμα, το οποίο και βγήκε θετικό.Ο ασθενής  πιθανολογείται να κόλλησε τον ιό έπειτα από επίσκεψη του γιου του στο Άστρος Κυνουρίας που πρόσφατα ειχε επισκεφθεί την Ιταλία.Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά άλλα στοιχεία για την ταυτότητα του ασθενή, όλο το προσωπικό του νοσοκομείου είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

Επίσης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στην περιοχή της Κυνουρίας υπάρχει και 2ο κρούσμα που πιθανολογείται να ήρθε σε επαφή με τον 70χρονο αυτές τις ημέρες και νοσηλευέται στο Νοσοκομείο Αργολίδας. Πάντως οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι και τρέχουν να κάνουν το τεστ αλλά και να μείνουν στο σπίτι όπως δηλώνει και η Κυβέρνηση.

Πιστεύουμε πως θα υπάρξει επίσημη πληροφόρηση από την Διοίκηση του νοσοκομείου.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.