Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ανδραβιδας-Κυλλήνης κ. Λεντζα Ιωάννη στους επιτυχόντες αλλά και στους συμμετέχοντες των Πανελλαδικών εξετάσεων

Create: 27/08/2019 - 21:23

Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιας τις νέες και τους νέους ολης της Ηλειας μας, που μετά από επίπονες δικες τους προσπάθειες, αλλά και των γονέων, και των καθηγητών τους, κατάφεραν να πέτυχουν την είσοδο τους στην ακαδημαϊκή κοινότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 
Μια επιτυχία που θα αποτελεσει ορόσημο για τη ίδια τους τη ζωή, αφού σε αυτο το διάστημα των σπουδών τους, θα οπλιστούν με γνώσεις, δεξιότητες, συμπεριφορες, χρησιμες για το μέλλον τους αλλά και για όλη τη κοινωνία. 
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στις νέες και στους νέους μας που δεν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή προτίμησης τους. 
Να γνωρίζουν πως οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη ζωή είναι πολλές, και πως πίσω από κάθε πρόσκαιρη αποτυχία υπάρχει η αρχή της επιτυχίας. 
Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ανοίγει ορίζοντες επιτυχιες για τους νέους μας. Η ολοκλήρωση των στόχων, αποτελεί μια αεναη προσπάθεια, αγώνα και διεκδίκηση. 
Ως νέοι πρέπει να αναζητήσετε το οτιδήποτε καλύτερο προάγει τη κοινωνία. Αποτελείτε το μέλλον, την ελπίδα του τόπου μας. Με τις γνώσεις σας, με τις καινοτόμες ιδέες, με ολα τα εφόδια που θα αποκτήσετε κατά τη διάρκεια της φοίτησης σας, στις σχολές που επιτύχατε ευελπιστουμε σε ένα δημιουργικό και καλύτερο αύριο. 
Σας ζητω μετά το πέρας των σπουδών σας να παραμείνετε στη χώρα μας, να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν, και να βάλετε το θεμέλιο λίθο στην αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει αυτός ο τόπος. 
Εμείς οι μεγαλύτεροι από τη πλευρά μας πρέπει να αγωνιστούμε για να δημιουργήσουμε ολες εκεινες τις απαραιτητες συνθήκες για να παραμείνετε στη χώρα μας. 
Θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε! 
Και πάλι καλή σας επιτυχία!

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.