Το Θεατράκι γέμισε από τους ''Μεν & Δεν'' - Μία υπέροχη βραδιά

Create: 11/09/2019 - 14:00

Χθες το βράδυ το μουσικό σχήμα «Οι Μεν και Δεν», στο Θεατράκι της Μαρίνας μας «ταξίδευσε» μουσικά, με αγαπημένα τραγούδια  από όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής. Με μία ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Τα τραγούδια της καρδιάς μας», η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Το μουσικό σχήμα τραγούδησε Πάριο - Μπιθικώτση - Μητροπάνο - Ζαμπέτα - Αυγερινό και πολλά άλλα τραγούδια ταξιδεύοντας το κατάμεσο Θετράκι στον έρωτα, στην ελπίδα, στον χωρισμό και σε όλα τα συναισθήματα του ανθρώπινου νου!

Αποτέλεσμα εικόνας για μεν και δεν στο θεατρακι πατρα

Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2012 από μια παρέα φίλων και αποτελείται από τους Τζοβάνι Μπάστα (φωνή – κιθάρα), Χρήστο Θεοδωρόπουλο (φωνή – πιάνο) και Χάρη Γιαννόπουλο (μπουζούκι) ενώ την παρέα συμπληρώνει στα κρουστά ο Γιώργος Μπαράκος.

Η μουσική τους χαρακτηρίζεται από ένα «κράμα» σύγχρονου και παλιού τραγουδιού, προσαρμοσμένα στους μοντέρνους ήχους, ενώ η αγάπη τους για την ελληνική μουσική τους οδηγεί να «εξερευνήσουν» και να παρουσιάσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής κουλτούρας, με επίκεντρο το έντεχνο και λαϊκό τραγούδι.

Έχουν πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις στην περιοχή της Πάτρας και της Αχαΐας αλλά και εκτός αυτής σε περιοχές όπως Αθήνα, Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Πύργο, Πρέσπες, Πόρτο Χέλι κ.α.  Πολλές είναι και οι  συμμετοχές τους σε εκδηλώσεις, πολιτιστικές βραδιές, φεστιβάλ  (πρόσφατη συμμετοχή στο Lagoon Festival Aitolikon) ή μουσικά αφιερώματα σε σπουδαίους συνθέτες.

 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.