Ξεκίνησε εχθές το 8ο συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης στην Πάτρα

Create: 03/07/2020 - 18:17

Όλοκληρώθηκε με επιτυχία εχθές η πρώτη ημέρα του τριήμερου συνεδρίου περιφερειακής ανάπτυξης στην Achaia Clauss. Η φημισμένη και ιστορική οινοποιία με έδρα την Πάτρα άνοιξε χθες τις πύλες της για το 8ο regional growth conference και το παρόν έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής σκηνής.

Ομιλήτές στην πρώτη φάση του συνεδρίου ήταν μεταξύ άλλων ο κ. Βαρβιτσιώτης, Αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ο κ. Στυλιανίδης, βουλευτής Ν.Δ., ο κ. Κρητικός , Ειδικός σύμβουλος στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ο κ. Μπλαβούκος, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου θίχτηκαν θέματα περιφερειακής πολιτικής καθώς και μείζονα ζητήματα όπως ο αντίκτυπος που έχουν η κλιματική αλλαγή και η πανδημία του κορονοϊού στην παγκόσμια οικονομία.

Στον προαύλιο χώρο προσφέρθηκε ποτό για το καλωσόρισμα. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Κύριο Φεύγα, γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού και  επικοινωνίας Ν.Δ,

τον Κύριο Φίλια, Εντεταλμένο Σύμβουλο/Βοηθό Περιφερειάρχη για τον Συντονισμό των Εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 και τον κ. Ζαφειρόπουλο, υπεύθυνο στον τομέα Οικονομικών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου με dialogues, ομιλίες και δράσεις που ξεκίνησαν απο τις 10 το πρωί και θα κλείσουν το βράδυ με ένα εντυπωσιακό street culture event.

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.