Κέρκυρα: 9χρονη κατήγγειλε ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά ο παππούς της

Create: 15/01/2020 - 16:20

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός 9χρονου κοριτσιού από την Κέρκυρα το οποίο κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της.

 

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, δύο φορές η 9χρονη έχει καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα ότι ο παππούς της ασελγούσε εις βάρος της. Όπως ισχυρίζεται, δεν θυμάται πόσες φορές έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της και πως όλα αυτά συνέβαιναν είτε στο σπίτι που διέμενε με την μητέρα της, είτε στο σπίτι του παππού της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το κορίτσι στην μαρτυρία της ισχυρίζεται ότι ο παππούς της δεν την χτυπούσε, αλλά μία μόνο φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί. Αν και θεωρούσε ότι δεν ήταν μία φυσιολογική πράξη παρά ταύτα δεν αντέδρασε γιατί φοβόταν. Στη δεύτερη μαρτυρία της ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια και δεν σταματούσε όσο και αν τον παρακαλούσε, ενώ της έλεγε ότι αυτό θα ήταν το μυστικό τους.

Τους ισχυρισμούς του κοριτσιού επιβεβαιώνει με μαρτυρία της κάποια χρόνια μετά η θεία της, η οποία υποστηρίζει ότι ο αδελφός του 9χρονου κοριτσιού κάποια ημέρα της εκμυστηρεύθηκε ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Τότε η μικρή, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παππού της, αποκάλυψε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια.

Αμέσως μετά ενημέρωσε την μητέρα του κοριτσιού και μετέβησαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και έκαναν την καταγγελία εις βάρος του παππού. Ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα ενημερώθηκε από την μητέρα του κοριτσιού ότι ο παππούς έκανε μήνυση σε βάρος της κόρης του για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Αργότερα ο παππούς ισχυρίστηκε ότι η κόρη του, του είχε ζητήσει χρήματα για να αποσύρει την εις βάρος του μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αναμένεται να απολογηθεί στον Ανακριτή Κέρκυρας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης της εγγονής του.

Πηγή πληροφοριών: corfutvnews.gr

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.