Κορονοϊός: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στην Ελλάδα – 78 περιστατικά και τρεις νέοι θάνατοι

Create: 01/08/2020 - 09:00

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, 78 νέα κρούσματα κορονοϊού καθώς και τρεις νέους θανάτους.

«Σήμερα ανακοινώνουμε 78 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4477, εκ των οποίων το 54.8% αφορά άνδρες. […] Τέλος, έχουμε 3 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 206 θανάτους συνολικά στη χώρα» αναφέρει ο ΕΟΔΥ..

Εστία κορονοϊού γάμος στη Θεσσαλονίκη
Εστία μετάδοσης κορονοϊού φαίνεται πως έγινε ένας γάμος στη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο. Τουλάχιστον 10 ήταν τα κρούσματα, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι πιθανόν να έχουν ξεπεράσει αυτό τον αριθμό.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του voria.gr, στον γάμο παραβρέθηκαν πάνω από 300 καλεσμένοι, εκ των οποίων ορισμένοι είχαν έρθει από τη Γερμανία, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν σε κτήμα δεξιώσεων. Παρότι το γλέντι είχε προγραμματιστεί να γίνει σε εξωτερικό χώρο, τελικά και λόγω καιρού, μεταφέρθηκε σε εσωτερικό χώρο.

Ο γαμπρός και μία συγγενής του νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου και επρόκειτο να λάβουν εξιτήριο. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πηγές του τοπικού μέσου, μεταξύ των ατόμων που έχουν βγει θετικοί στον κορονοϊό είναι η νύφη, ο γαμπρός, η μητέρα του γαμπρού, η αδερφή, ο πατέρας, η σύζυγος του πατέρα, αλλά και ο DJ της δεξίωσης.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.