Λύση για την κηδεία της μητέρας του 60χρονου άπορου

Create: 30/05/2020 - 15:20

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Νεάπολης – Συκεων, ύστερα από το ρεπορτάζ του GRTimes.gr, για τον άπορο 60χρονο που δεν έχει χρήματα για να κηδέψει τη μητέρα του.

Ρεπορτάζ: Στράτος Λούβαρης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του GRTimes.gr, η κηδεία της 88χρονης που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, θα γίνει τελικά αύριο το πρωί με δημόσια δαπάνη από τον δήμο.

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος Φώτης Αδαμόπουλος, βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση καθώς ζει με εισόδημα μόλις 200€, που λαμβάνει από επίδομα. Το τελευταίο διάστημα, ζούσε μαζί με την μητέρα του σε σπίτι που τους νοίκιαζε η Πρόνοια στην περιοχή του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, έχει πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, αυτήν την στιγμή κινδυνεύει άμεσα να μείνει άστεγος, καθώς όπως είπε μιλώντας στο GRTimes, η Πρόνοια που τους παρείχε το σπίτι λόγω της μητέρας του που ήταν υπερήλικας – ΑΜΕΑ, θα διακόψει την παροχή λόγω θανάτου, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μείνει στο δρόμο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου ύστερα από τη δημοσίευση του ρεπορτάζ καθώς, πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να βοηθήσουν με τον τρόπο τους τον 60χρονο.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.