Ρομά με BMW και Αλβανοί με Mercedes κάνουν ουρά έξω από λογιστικά γραφεία για το κοινωνικό μέρισμα

Create: 15/12/2019 - 08:20

Τη στιγμή κατά την οποία σε χιλιάδες Έλληνες άνεργους και πραγματικά φτωχούς, το σύστημα στο κοινωνικό μέρισμα τους «πετάει» έξω είτε από λάθος του συστήματος, είτε από ελλειπή στοιχεία, εκατοντάδες Ρομά και Αλβανοί με BMW και Mercedes παρκάρουν έξω από λογιστικά γραφεία, δίνουν το 20αρικο και βγάζουν τον Χριστουγεννιάτικο μποναμά της κυβέρνησης.

 

Και αν σας φαίνεται ως ρατσιστικό παραλήρημα το συγκεκριμένο άρθρο, θέλω να σας υπογραμμίσω πως πλανάστε. Δεν με ενοχλεί ούτε το χρώμα, αλλά ούτε και η εθνικότητα του καθενός. Με ενδιαφέρει μόνο το γεγονός πως κάποιοι Ρομά και Αλβανοί «σκάνε» μύτη έξω από τα λογιστικά γραφεία, σχηματίζουν ατελείωτες ουρές και απ’ έξω έχουν παρκαρισμένα τα «ακριβά» τους αυτοκίνητα. Μόνο σε αυτό στέκομαι και πουθενά αλλού.

Όλα εκείνα τα αυτοκίνητα με αλβανικές πινακίδες ουδέποτε τα είδα να κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους. Επομένως, η κοινή λογική λέει το εξής. Μπαίνουν σε μια Mercedes 5 – 6 Αλβανοί, περνούν τα σύνορα και κάνουν την αίτηση σε ελληνικό έδαφος. Αυτοί, κάποτε -προ κρίσης- έκαναν περιουσίες εδώ, έχτισαν βίλες στη χώρα τους και τώρα φαίνονται άνεργοι και χωρίς εισοδήματα στην Ελλάδα. Ορισμένοι «τσάκαλοι» λογιστές, με την ανάλογη μίζα τους κρατούν «ενήμερους» και άνεργους στην Ελλάδα προκειμένου να έρχονται κάθε χρόνο και να τσιμπάνε επιδόματα τα οποία πολλές φορές υπερβαίνουν τις 3 χιλιάδες ευρώ/ετησίως.

Όχι πως στο παιχνίδι δεν έχουν μπει και άλλες εθνικότητες, όπως Πακιστανοί κ.α. Απλά εκείνοι δεν προκαλούν. Δεν πάνε στα γραφεία με BMW και Mercedes, αλλά με ποδήλατα. Συνεπώς, έχουν άλλοθι. Ενδεχομένως, και να τους είναι χρήσιμο το κοινωνικό μέρισμα…

 

Για κάποιους από τους Ρομά ας μη μιλήσουμε. Όπου επίδομα, εκείνοι πρώτοι.

  • Εκατοντάδες εικονικές γεννήσεις κοριτσιών Ρομά που απλά δεν υπάρχουν. Ένα μωρό μπορεί να δηλωθεί και 10 φορές. Γι αυτά παίρνουν επίδομα.
  • Εκατοντάδες εικονικές εγγραφές παιδιών Ρομά σε σχολεία κάθε χρόνο. Πάνε έναν – δυο μήνες και έπειτα εξαφανίζονται. Απλώς, για να πάρουν επίδομα.

Και σε κάθε εξαγγελία επιδόματος είτε έκτακτο είτε προνιακό, ορισμένοι Ρομά πρώτοι. Οι περισσότεροι εξάλλου είναι άνεργοι.

Κατά συνέπεια, η μπίζνα των λογιστικών που έχουν απέξω από τη Παρασκευή τη νύχτα μόνιμα περίπου 100 Ρομά και Αλβανούς «άνεργους» που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας στην Ελλάδα και δεν τα βγάζουν πέρα αποφέρει «μαύρα» χιλιάδες ευρώ, αν αναλογιστεί κανείς πως για κάθε «κεφάλι» παίρνουν από 20 ευρώ.

Συμβουλή προς το «οργανωμένο» κράτος:

  • Διασταυρώστε όλα τα οχήματα με αλβανικές πινακίδες που μπήκαν από την περασμένη Παρασκευή στην Ελλάδα, αλλά και τους επιβαίνοντες. 
  • Στείλτε από τις κατά τόπους ΔΟΥ υπαλλήλους στα λογιστικά γραφεία που κάνουν αυτή τη μπίζνα. Ακόμα και απέναντι από ΔΟΥ των Δυτικών προαστίων γίνεται «πάρτι» Ρομά και Αλβανών. 
  • Βγάλτε μικτά με Αστυνομικούς και τσιμπήστε το κάθε παραβατικό στοιχείο που βρίσκεται έξω από λογιστικό γραφείο. 

Εσύ που έχεις 2-3 παιδιά και το «σύστημα» σε πέταξε έξω για 300 ευρώ παραπάνω που δήλωσες το 2017, κάτσε χωρίς πετρέλαιο τα Χριστούγεννα. Ο Ρομά  έχει προτεραιότητα. Θέλει να βάλει καινούργια λάστιχα στο όχημά του…

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.