Ροτβάιλερ - Γλυκά Νερά: Τι λένε γείτονες και κτηνίατροι για το περιστατικό με το μωρό

Create: 15/09/2019 - 23:20

«Ανεκπαίδευτα και δεμένα σε μπαλκόνι, τα ροτβάιλερ θα γίνουν επιθετικά» τονίζουν εκπαιδευτές, ενώ αναφέρουν πως στις ράτσες αυτές υπάρχουν αιμομιξίες που επηρεάζουν την ιδιοσυγκρασία των σκύλων

Σοκ προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα βασανιστικά λεπτά που βίωσε στα δόντια ροτβάιλερ ένα δίχρονο βρέφος στα Γλυκά Νερά. Γείτονες της οικογένειας κάνουν λόγο για ένα άγριο ζώο το οποίο από την αρχή δεν δέχθηκε το νέο μέλος στο σπίτι, ενώ η 35χρονη μητέρα αδυνατεί να πιστέψει πως το σκυλί κατάφερε να σκίσει την προστατευτική σήτα και να αρπάξει το αγγελούδι της.

Οπως υποστήριξε στην κατάθεσή της, το ροτβάιλερ αγρίεψε ξαφνικά, και αφού εισέβαλε στο σαλόνι, όπου κοιμόταν το μωρό, το άρπαξε από την κούνια του και άρχισε να το χτυπάει με μανία στους τοίχους και στα έπιπλα. Η μαρτυρία μιας φίλης της μητέρας ρίχνει «φως» στα αίτια της τραγωδίας των Γλυκών Νερών, καθώς, σύμφωνα με αυτή, το ροτβάιλερ ζήλευε το κοριτσάκι από την ημέρα που έφθασε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Εκπαιδευτές σκύλων και κτηνίατροι, ωστόσο, μιλούν στο «Εθνος της Κυριακής» και παρουσιάζουν μια διαφορετική πτυχή γύρω από την εκπαίδευση και την εκτροφή των λεγόμενων σκύλων-δολοφόνων.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.