Σ.Πέτσας: «Σας παρακαλώ να ακολουθείτε τις οδηγίες για την κακοκαιρία» (φωτο)

Create: 13/01/2021 - 21:40

Ανάρτηση για την κακοκαιρία έκανε πριν από λίγο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Για την κακοκαιρία που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας ο Στέλιος Πέτσας απευθύνει έκκληση σε πολίτες για μέτρα αυτοπροστασίας.

Η ανάρτηση του Στέλιου Πέτσα

Γράφει ο Στέλιος Πέτσας «Η κακοκαιρία ήδη δοκιμάζει πολλές περιοχές της χώρας μας. Αναμένεται να ενταθεί τα επόμενα 24ώρα. Απευθύνω έκκληση να λαμβάνετε τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας και να ακολουθείτε τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας».

Η κακοκαιρία ήδη δοκιμάζει πολλές περιοχές της χώρας μας. Αναμένεται να ενταθεί τα επόμενα 24ώρα. Απευθύνω έκκληση να λαμβάνετε τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας και να ακολουθείτε τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. pic.twitter.com/lOFT9mCEnO
— Stelios Petsas (@SteliosPetsas) January 13, 2021

Μάλιστα χθeς ο κ. Πέτσας είχε παραπέμψει τους πολίτες στον πίνακα της Πολιτικής Προστασίας, γράφοντας «Καλώ τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και όλους τους αρμόδιους φορείς του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα».

Καθώς αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα, καλώ τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και όλους τους αρμόδιους φορείς του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα. https://t.co/U9T6pTLeZd
— Stelios Petsas (@SteliosPetsas) January 11, 2021

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.