Συγγενικό πρόσωπο η δράστις του εγκλήματος της Καλλιθέας; - «Μικραίνει» ο αριθμός των υπόπτων

Create: 30/05/2020 - 18:45

Σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές οι Αρχές έχουν σφίξει τον κλοιό γύρω από την δράστη που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, καθώς οπτικοακουστικό υλικό, μαρτυρίες και τηλεφωνικές κλήσεις δίνουν πλέον μια καλή εικόνα του τι ακριβώς συνέβη. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο της 34χρονης καθώς το άτομο αυτό φέρεται να ανακάλυψε κρυφά στοιχεία και μυστικά της κοινωνικής ζωής του θύματος. 

Τα στοιχεία αυτά ενδεχομένως να συνδέονται και με την προσωπική, οικογενειακή ζωή του συγγενικού προσώπου κάτι το οποίο δεν αποκλείει από την έρευνα της η Αστυνομία.

Η αστυνομία πάντως είναι κοντά στον εντοπισμό του δράστη κι η σύλληψη δεν αποκλείεται να είναι πια θέμα ωρών εκτός και αν υπάρξει κάποια ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα.

Το Σάββατο, είναι κομβική ημερομηνία καθώς τότε οι αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους δύο πράγματα.

Από τη μία, τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις των επικοινωνιών όπου θα δουν πλέον ξεκάθαρα ποιο από τα πέντε πρόσωπα βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και δεύτερον το πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει να «καθαρίσουν» τη φιγούρα της γυναίκας που έχουν απομονώσει στα βίντεο για να δουν με ποια από τις υπόπτους ταιριάζει.

​Συνολικά πάντως η Αστυνομία έχει επικεντρωθεί σε πέντε γυναίκες οπότε το Σάββατο θα δοθούν μάλλον τις οριστικές απαντήσεις

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης στην Καλλιθέα, πηγαίνοντας προς τη δουλειά της. Αμέσως αναζήτησε βοήθεια στο κοντινότερο φαρμακείο και από εκεί διακομίσθηκε στο Metropolitan ενώ τώρα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως το Θριάσιο Νοσοκομείο θεωρείται ως το κατεξοχήν ειδικευμένο στην αντιμετώπιση εγκαυμάτων. Δυστυχώς, όμως τα εγκαύματα της 34χονης είναι τόσο βαθιά που η ζωή της προβλέπεται πολύ δύσκολη.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.