Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ανταποκριθούν πάντα στα μηνύματά σου

Create: 15/10/2020 - 19:45

Aυτά είναι τα τρία ζώδια που ποτέ δεν θα σε αφήσουν στο «διαβάστηκε».

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είναι τρομερά επίμονοι, κάποιοι τους λένε και «κολλημένους». Έτσι, όσον αφορά στο texting είναι ιδιαίτερα προβλέψιμοι. Λατρεύουν τη συνήθεια να μιλούν με τους φίλους τους μέσω μηνυμάτων και μάλιστα σταθερές ώρες, πχ το πρωί για καλημέρα και σε περίπτωση που κάποιος τους χαλάσει τη βολή τους και δεν τους απαντήσει, είναι ικανοί να στέλνουν μέχρι να πάρουν την απόκριση που θέλουν.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι ζυγοί νοιάζονται υπερβολικά πολύ για τους δικούς τους ανθρώπους για να αγνοούν τα μηνύματά τους. Οι ισορροπιστές του ζωδιακού κύκλου είναι συνήθως οι δημιουργοί των group chats, γεμίζοντας τον τόπο με τα μηνύματά τους και τα emojis τους. Η ιδέα να αφήσουν μήνυμα αναπάντητο τους μπορεί να τους στοιχειώνει καιρό, οπότε απαντούν ακόμα κι όταν δεν είναι σίγουροι πως αυτό που λένε ισχύει. Άσε που δε θέλουν η σιωπή τους να μεταφραστεί ως έλλειψη σεβασμού.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Παρά την ατελείωτη λίστα με τα πράγματα που έχουν να κάνουν, πάντα βρίσκουν χρόνο για να μιλούν σε όσους αγαπούν. Αισθάνονται πηγαία ανακούφιση όταν ξέρουν ότι έχουν απαντήσει σε όλα τα μηνύματά τους και είναι ικανοί να προγραμματίσουν ειδικό χρονοδιάγραμμα «κοινωνικότητας» ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν πρόκειται να παραλείψουν μέσα στη μέρα να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους. Για να μην αναφέρουμε ότι δυσκολεύονται γενικότερα να μην κρίνουν – επικρίνουν, οπότε τι καλύτερο από ένα άμεσο μήνυμα επί τόπου;

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.