Χάρης Ρώμας: Λίγο πριν την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», ποζάρει αγκαλιά με την «Βάλια» και τον «Μανωλάκη»!

Create: 11/09/2019 - 19:10

Είναι μία από τις σειρές που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ακόμη και σήμερα που παίζει σε επανάληψη για πολλοστή φορά, βλέπεται ευχάριστα και σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Ο λόγος για το «Καφέ της Χαράς» που επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες με νέα επεισόδια, τα οποία θα φέρουν την υπογραφή του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά.

Η απόφαση αυτή συμπίπτει με τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας του ΑΝΤ1, γεγονός που συνετέλεσε στην απόφαση να ξαναβγεί στον αέρα η σειρά, που είχε καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές από τον Οκτωβρίου του 2003 ως τον Ιουνίου του 2006.

Το βράδυ της Τρίτης, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού, στην οποία ανακοινώθηκε και επίσημα πια η επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», το 2020.

Εκεί, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν τόσο ο Χάρης Ρώμας, όσο και οι τηλεοπτικοί «Βάλια» και «Μανωλάκης», που έχουν μεγαλώσει αρκετά πια και θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές των νέων επεισοδίων. Η Έφη Ρασσιά και ο Πάρης Σκαρτσολιάς πόζαραν στον φακό του TLIFE χαμογελαστοί αγκαλιασμένοι με τον τηλεοπτικό Περίανδρο Πώποτα, κάνοντάς μας να περιμένουμε με ακόμα περισσότερη ανυπομονησία την επιστροφή της αγαπημένης σειράς.

Δες τις φωτογραφίες:

tlife.gr

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.