Η 19χρονη κόρη του Απόστολου Γκλέτσου μοιάζει πολύ στον πατέρα της (φωτο)

Create: 14/01/2021 - 09:40

Η όμορφη κόρη του Απόστολου Γκλέτσου πλησιάζει τα 19 (τα κλείνει τον Μάιο) και μοιάζει στον πατέρα της.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μία κόρη τη Βαλίσια, την οποία απέκτησε από τη σχέση του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα, Οι δυο τους ήταν μαζί για έξι χρόνια και αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2006.

Η Βαλίσια Γκλέτσου σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 19 και σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών. Όμορφη, ξανθιά, με εντυπωσιακό παρουσιαστικό είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου ανεβάζει συχνά δικές της φωτογραφία αλλά και ό,τι άλλο ξεχωρίζει.

«Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει “είμαι η κόρη του Γκλέτσου”, να τη σέβονται» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Απόστολος Γκλέτσος.

 Ο ίδιος, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot είπε ότι, εκείνος και η μητέρα της Βαλίσιας, Μαρία Μαγγίνα τη μεγάλωσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας «ώστε να μην τρελαθεί», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Την ίδια στάση ζωής φαίνεται να ακολουθεί η νεαρή μέχρι και σήμερα, αφού αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Όπως αναφέρει ο Έλληνας ηθοποιός η Βαλίσια μοιάζει εμφανισιακά στον πατέρα της, ενώ έχει πάρει στοιχεία από τον χαρακτήρα της μητέρας της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της κόρης του Απόστολου Γκλέτσου:

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.