Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Η «παρθενική» της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση

Create: 10/11/2019 - 21:30

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν μόλις 23 ετών όταν κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας και έκανε στην Ελένη Μενεγάκη την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Η όμορφη κριτής του GNTM που τόσος ντόρος έχει γίνει για τον άγνωστο πρότερο βίο της, μόνο... τυχαία δεν είναι αφού πράγματι έχει κάνει πολλά πράγματα στο χώρο του μόντελινγκ. Και εμείς απλά έχουμε τα ντοκουμέντα!

Ψάξαμε και βρήκαμε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση η οποία έγινε στην Ελένη Μενεγάκη, πριν από οκτώ χρόνια, όταν η Ηλιάνα είχε κατακτήσει τον κόσμο των καλλιστείων και είχε μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό, συμμετέχοντας στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος.

Μπορεί να μην κατέκτησε εκεί κάποιον τίτλο, όμως όπως διαπίστωσε και η Ελένη Μενεγάκη στη σύντομη κουβέντα που είχαν, ήταν από τότε ένα κορίτσι με δυνατή προσωπικότητα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη και όχι μόνο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

 

Μέσα από αυτή την εμφάνιση μάθαμε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως ότι έχει τεράστια αδυναμία στην αδελφή της Μαριαλένα, ότι οι γονείς της δούλευαν σε μαγαζί με παιχνίδια, πως η μαμά της είναι πολύ μικρή σε ηλικία και πολλές ακόμα juicy λεπτομέρειες της ζωής και της καθημερινότητάς της τότε.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.