Λιάγκας: Τι είπε για την απόλυση της Ελεάννας Τρυφίδου από τον ΣΚΑΪ

Create: 11/01/2020 - 19:20

Το απόγευμα της Πέμπτης η Ελεάννα Τρυφίδου, η μέχρι πρότινος αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, ύστερα από απόφαση του ΣΚΑΪ απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της.

Αφορμή στάθηκε ο ατυχής σχολιασμός της εκπομπής στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στο ΑΠΘ κι οι αντιδράσεις που προκάλεσε.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας που, εκτός από συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια, είναι και φίλος με τη δημοσιογράφο, θέλησε να αναφερθεί στην απομάκρυνσή της, μην μπορώντας να κρύψει τη στεναχώρια του.

«Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα φέτος. Δοκιμάζομαι πολύ και εγώ και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου. Με την Ελεάννα Τρυφίδου είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Έχουμε ξεκινήσει σχεδόν μαζί από το Star, κάναμε μαζί ραδιόφωνο, αργότερα εκπομπές, μετά ανέλαβε την αρχισυνταξία.

Είναι σαν αδερφή μου, είναι σαν οικογένειά μου. Πολλές φορές στη ζωή συμβαίνουν διάφορες καταστάσεις που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που χωρίζουν τους ανθρώπους. Η ζωή προχωράει, οι άνθρωποι ξαναενωνόνται, οι ικανοί άνθρωποι δε χάνονται. Η Ελεάννα είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος και δε θα πάει χαμένη. Από σήμερα δε θα είμαστε μαζί τουλάχιστον σε αυτή εδώ την εκπομπή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Λιάγκας ουσιαστικά πήρε την Ελεάννα Τρυφίδου από τη αρχισυνταξία της Φαίης Σκορδά και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, λίγο πριν ξεκινήσει η φετινή σεζόν.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.