Μπιγιονσέ: Πέθανα και ξαναγεννήθηκα

Create: 10/12/2019 - 16:00

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλάει για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που έγινε μητέρα αλλά και τι έχει για εκείνη σημασία

Μια συναρπαστική συνέντευξη για τη ζωή της και πόσο άλλαξε μετά τον ερχομό της κόρης της Blue Ivy έδωσε στο αμερικάνικο Elle η Μπιγιονσέ. Η διάσημη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων είπε πως εδώ και χρόνια έχει πάψει να την απασχολεί να είναι το Νο1 στη μουσική, να σηκώνει συνέχεια βραβεία και γενικώς να απασχολεί συνέχεια τα ΜΜΕ όπως συνήθιζε.

«Ξεκίνησα να αναζητώ ένα βαθύτερο νόημα στα πράγματα, όταν η ζωή άρχισε να μου δίνει μαθήματα που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν. Η επιτυχία είναι διαφορετική τώρα. Έμαθα ότι ο πόνος και η απώλεια είναι ένα δώρο. Οι αποβολές που είχα μου έμαθαν ότι πρέπει πρώτα να γίνω μητέρα του εαυτού μου, πριν γίνω μητέρα κάποιου άλλου. Όταν το πέτυχα, τότε ήρθε η Blue Ivy και η αναζήτηση για τον σκοπό μου έγινε βαθύτερη. Πέθανα και ξαναγεννήθηκα και η αναζήτηση για τον εαυτό μου έγινε πιο δυνατή. Δεν μπορώ να πηγαίνω προς τα πίσω. Το να είμαι Νο1 δεν είναι πια προτεραιότητά μου. Η αληθινή μου νίκη είναι να δημιουργήσω τέχνη και μια κληρονομιά που θα πάει μακρύτερα από μένα. Αυτό με γεμίζει».

ΤΙ είπε για τις αλλαγές στο σώμα της
Σε άλλο σημείο της ενδιαφέρουσας συνέντευξής της αναφέρθηκε στις τεράστιες αλλαγές που έχει υποστεί το σώμα της τα τελευταία 15 χρόνια.

«Αν κάποιος πριν από 15 χρόνια μου έλεγε ότι το σώμα μου θα περνούσε από τόσες αλλαγές και διακυμάνσεις και ότι θα αισθανόμουν πιο ασφαλής με τις καμπύλες μου, δεν θα τον πίστευα. Αλλά τα παιδιά και η ωριμότητα μου έμαθαν να εκτιμώ τον εαυτό μου πέρα από τη σωματική μου εμφάνιση και πραγματικά να καταλάβω ότι είμαι αρκετή, ανεξάρτητα από το ποιο στάδιο βρίσκομαι στη ζωή».
 

 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.