Οικογένεια Παντελίδη: Δε δώσαμε άδεια στον Sin Boy να χρησιμοποιήσει το τραγούδι του Παντελή

Create: 11/10/2019 - 19:45

Στο στόχαστρο της οικογένειας Παντελίδη βρέθηκε και πάλι ο Sin Boy. Ο εκκεντρικός ράπερ χρησιμοποίησε τραγούδι του αδικομχαμένου Παντελή στο νέο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι με τίτλο «Desole”, μέσω του οποίου συστήθηκε εκ νέου στο κοινό με το καλλιτεχνικό όνομα Lil Jesus. Ο καλλιτέχνης της ραπ σκηνής εμφανίζεται να κρατά ένα κασετόφωνο περασμένης δεκαετίας από τα ηχεία του οποίου ακούγεται το ρεφρέν από το κομμάτι του Παντελή Παντελίδη «Τα σχοινιά σου». Μάλιστα, ο Παντελίδης αναφέρεται και στους στίχους του τραγουδιού «Desole” όπως και ο Στέλιος Καζαντζίδης με τον Sin Boy να λέει ότι «τους έφαγαν».

Το θέμα έκανε τον γύρο του διαδικτύου κι ενώ αρχικά υπήρξε μια φήμη πως ο αδερφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης είχε δώσει προφορική άδεια, τελικά αυτό διαψεύστηκε.

Η οικογένεια ανάστησε στα social media επίσημη ανακοίνωση: «Προς ενημέρωση του κοινού, ποτέ η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δεν έδωσε την άδεια για την οποιαδήποτε χρήση των τραγουδιών του Παντελή». Εξοργισμένη, μάλιστα, η Αθηνά Παντελίδη σε δηλώσεις της είπε χαρακτηριστικά: «Ούτε δόθηκε άδεια ούτε συζητήθηκε ποτέ άδεια από κανέναν. Καλό θα ήταν να μη διαδίδονται αυτά τα πράγματα».

Πηγή: Espresso

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.