Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε τα πάντα για την επέμβαση που έκανε

Create: 14/05/2019 - 09:20

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» Σταματίνα Τσιμτσιλή, εμφανίστηκε την Παρασκευή που μας πέρασε, στον αέρα της εκπομπής εκθαμβωτική και όμορφη, δίχως όμως ίχνος μακιγιάζ.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια δεν μας έχεισυνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις αλλά αμέσως, αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της, έσπευσε να εξηγήσει την κατάσταση.

Όπως αποκάλυψε, την περασμένη Παρασκευή, έκανε μια επέμβαση στα μάτια της και εξαιτίας αυτής δεν θα μπορεί να βαφτεί για μερικές μέρες.

«Είπα να λανσάρω λίγο ένα look επιμελώς ατημέλητο. Έκανα μια επέμβαση στα μάτια μου. Όπως σας έχω πει, έχω πάρα πολύ μυωπία. Είχα πάρα πολύ μυωπία μάλλον, γιατί την αποχαιρέτησα την Παρασκευή. Για αυτό και φορούσα τα γυαλιά μου. Είδα το σοκ το αληθινό. Δεν κάνει μέχρι την Τετάρτη να βαφτώ. Νιώθω ακόμη πως φοράω τους φακούς μου. Λίγες μέρες θα είμαι άβαφη, είναι και λίγο κόκκινο το ένα μάτι», είπε χαρακτηριστικά.

 

Η παρουσιάστρια έχει μια φυσική ομορφιά και λάμψη που πηγάζει από μέσα της και όχι από το μακιγιάζ και για αυτό δεν χωρά αμφιβολία.

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.