Συγκλονίζει η Ελένη Ράντου: Μιλά πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Create: 30/11/2019 - 22:15

Φέτος συνεχίζει τη μεγάλη επιτυχία της ως «Τζάσμιν», ρόλος για τον οποίο βραβεύτηκε με το 3ο βραβείο Γυναικείου ρόλου στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού. Ο λόγος για την Ελένη Ράντου που βρέθηκε καλεσμένη στην  εκπομπή Dot και μίλησε για πρώτη φορά  για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν χρόνια.

«Τότε που έκανα το “Αχ Ελένη”, ξυπνάω μια μέρα και κάθε μάτι έβλεπε αλλού, αυτό λέγεται διπλωπία. Δεν αλληθώριζα, απλά κάθε μάτι κεντράρει αλλού, οπότε έχεις δύο είδωλα. Δεν μπορούσε να γίνει διάγνωση. Αυτό κράτησε έξι μήνες, έξι μήνες δεν ήξερα τι είναι…», αποκάλυψε η Ελένη Ράντου και συνέχισε:  «Πιθανολογούσαν για σκλήρυνση και τέτοια… Μετά αυτό μου έγινε μάθημα ότι εγώ δεν πρέπει να μπαίνω σε περιβάλλοντα τέτοιας πίεσης που δεν την αντέχει κανένας άνθρωπος. Δεν μπορούσα να οδηγήσω, από τότε ξεκίνησαν και οι ημικρανίες.».

Τέλος η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε: «Έγραφα το “Αχ Ελένη” με το ένα μάτι κλειστό, δεν μπορούσα να βλέπω και με τα δύο μάτια ανοικτά. Αυτό μπορείς να το πάθεις και σε εγκεφαλικό, σε κάποια κακοήθεια του εγκεφάλου. Δοκίμασα ομοιοπαθητική και μετά από έξι μήνες πέρασε!»

tlife.gr

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.