Τ.Παντελίδης - Π.Φιλλίπου: Παντρεύτηκαν και βάπτισαν την κόρη τους - Πως τίμησαν τον Παντελή

Create: 13/10/2019 - 13:15

Σε άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα έγινε ο γάμος του αδελφού του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλου Παντελίδη και της ηθοποιού Πωλίνας Φιλίππου που γνωρίσαμε πιτσιρίκα μέσα από το σίριαλ "Καφέ της Χαράς".

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες το απόγευμα σε κτήμα στην Πάρνηθα ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η βάφτιση της κόρης του και φυσικά η γαμήλια δεξίωση.

Η ατμόσφαιρα, από την προετοιμασία ακόμα της νύφης στο σπίτι ήταν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά καθώς η έλλειψη του Παντελή σε μία τόσο σημαντική στιγμή της οικογένειας, ήταν πολύ έντονη.

Οι νεόνυμφοι, όμως, φρόντισαν να κάνουν αισθητή την... παρουσία του με κάθε τρόπο, ειδικά στον πρώτο χορό τους κατά την άφιξή τους στον χώρο της δεξίωσης αφού χόρεψαν το "Μένω εδώ".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Λίγο πριν, η κόρη τους που απέκτησαν πριν από μερικούς μήνες βαφτίστηκε παίρνοντας το όνομα της μητέρας του γαμπρού, Αθηνά.

Ακολούθησε ένα τρικούβερτο γλέντι με τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη να χορεύονται τόσο από τους νεόνυμφους όσο και από τους καλεσμένους καθ' όλη τη διάρκεια της δεξίωσης όπου επικρατούσε το λευκό χρώμα αλλά και το ροζ λόγω της βάφτισης.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο σέξι αλλά συγχρόνως και πριγκιπικό νυφικό της που της πήγαινε πολύ. Μία από τις πολύ όμορφες στιγμές της δεξίωσης ήταν και όταν οι νεόνυμφοι άρχισαν να χορεύουν παραδοσιακούς ποντιακούς χορούς.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί πέρυσι με πολιτικό γάμο, λίγο πριν την άφιξη της κόρης του και είχε σχεδιάσει από τότε τον θρησκευτικό του γάμο.

 

 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.