«Οι φασισμοί, κόκκινης ή μαύρης απόχρωσης, θεριεύουν όταν οι πολιτικές συμπεριφορές τραυματίζουν τη Δημοκρατία», αναφέρει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θ. Τοσουνίδης

Create: 15/03/2019 - 14:14

«Πριν αλέκτορα φωνήσαι, οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ (ΠΑΜΕ) με τη βίαιη εισβολή τους στο 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ και τους προπηλακισμούς σε βάρος συναδέλφων τους, μας επιβεβαίωσαν για όσα μόλις χθες καταγγείλαμε.
Οι φασισμοί, κόκκινης ή μαύρης απόχρωσης, θεριεύουν όταν οι πολιτικές συμπεριφορές τραυματίζουν τη Δημοκρατία, στηρίζονται στη συκοφάντηση και στην χρήση ή ανοχή της βίας» αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης υπό τον τίτλο «για τις βιαιότητες του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ».
«Επισημαίνουμε εκ νέου ότι οι οπαδοί της ιδεολογίας του κόκκινου ή του μαύρου ολοκληρωτισμού δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα και την πολιτική νομιμοποίηση να αποδίδουν τίτλους δημοκρατικότητας. Θα βρίσκουν πάντα τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ανυποχώρητους υπερασπιστές της Δημοκρατίας και της Ελεύθερης Έκφρασης των Ελλήνων πολιτών» καταλήγει στη δήλωση του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
Γ.Μ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.