Φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνας καλαθοσφαίρισης ανδρών, μεταξύ της μικτής ομάδας Αγίας Βαρβάρας και της εθνικής, ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων για την ενίσχυση του τοπικού παντοπωλείου

Create: 15/03/2019 - 15:45

Φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνας καλαθοσφαίρισης ανδρών, μεταξύ της μικτής ομάδας Αγίας Βαρβάρας («Οδυσσέας», «Πολυνίκης», «Νικηφόρος») και της εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας.
Συγκεκριμένα ο αγώνας είχε σκοπό τη συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο της Αγίας Βαρβάρας και έληξε με νίκη της εθνικής ομάδας 55-77. Στο ημίχρονο οι Ακαδημίες Παίδων καλαθοσφαίρισης της Αγίας Βαρβάρας διαγωνίστηκαν στις βολές και οι δυο μικροί νικητές κέρδισαν μια φανέλα και μια μπάλα υπογεγραμμένα από τους παίχτες της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο παριστάμενος αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Παναγιώτης Ρήγας, οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τσουμελέκα, απένειμαν αναμνηστικά στο δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Γιώργο Καπλάνη και στους προέδρους - προπονητές των ομάδων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.