Ο ΣΕΒΤ συμμετέχει στην έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2019

Create: 15/03/2019 - 15:58

Στην FOOD EXPO 2019 που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo συμμετέχει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, θέτοντας υπό την αιγίδα του τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη χώρα.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο ΣΕΒΤ θα παρέχει χρήσιμη πληροφόρηση στις επιχειρήσεις μέσα από το περίπτερο που διαθέτει αλλά και από τη διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης γύρω από επίκαιρα θέματα.
Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στην συνεδριακή αίθουσα C2, στο Lobby 2 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Εxpo και έχει ως στόχο να θέσει προς συζήτηση τα κύρια ζητήματα που απασχολούν τη Βιομηχανία Τροφίμων σε σχέση με το περιβάλλον και τη διατροφή.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η πολιτική της ΕΕ "FOOD 2030" και οι βασικές προτεραιότητες που έχει θέσει για τον κλάδο των τροφίμων, όπως η διατροφική επάρκεια, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και της σπατάλης των τροφίμων και η εφαρμογή πράσινων καινοτομιών κατά μήκος της τροφικής αλυσίδας.
Σημαντικοί ομιλητές θα ανταλλάξουν απόψεις, ενώ παράλληλα θα προβληθεί η συμβολή των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων στη βιωσιμότητα του κλάδου, μέσα από καλές πρακτικές και σχετικές πρωτοβουλίες αλλά και οι δράσεις του ΣΕΒΤ γύρω από το ευρωπαϊκό έργο PEFMED.
Μ.Τσ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.