Πρώτος αγώνας του ΙΟ Πατρών στις 4 Ιουλίου

Create: 21/06/2020 - 10:00

Με το άνοιγμα των ομίλων ακολουθώντας το πρωτόκολλο λειτουργίας ναυταθλητικών σωματείων αποτελεί ένα βήμα πιο κοντά στην αγωνιστική δραστηριότητα.

 

Στο πλαίσιο, λοιπόν, του ανοίγματος των αθλητικών δραστηριοτήτων και την σταδιακή επάνοδο στην «αγωνιστική μας κανονικότητα» ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών επανασχεδιάζει το πρόγραμμα αγώνων Ανοικτής Θάλασσας. Με βάση το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΙΟ και τη συμπλήρωση των τεσσάρων βδομάδων προετοιμασίας των αθλητών, το πρόγραμμα για τις επόμενες βδομάδες, μετά από σχετική έγκριση της ΕΑΘ/ΕΙΟ, θα τροποποιηθεί ως εξής:Ο σημερινός προγραμματισμένος αγώνας ανοικτής θάλασσας «Σωτήρης Μιχαλόπουλος» τροποποιείται σε περίπλου σημαντήρων στον Πατραϊκό 20 ν.μ. και μεταφέρεται την Κυριακή 4 Ιουλίου. Επιπλέον, ο αγώνας «Μίλτος Γιαννούλης» τροποποιείται σε μία ιστιοδρομία 20 ν.μ. και προγραμματίζεται για την Κυριακή 11 Ιουλίου. Οι υπόλοιποι αγώνες παραμένουν ως έχουν, ακολουθώντας το αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί και εγκριθεί από την ΕΙΟ.

Ο ΙΟΠ έχει ανάγκη την παρουσία στη θάλασσα των σκαφών στους αγώνες Ανοικτής Θάλασσας, ειδικά μια εποχή δύσκολη για την περιοχή μας και μετά από μία μακρά περίοδο εγκλεισμού. Το μήνυμα της διοίκησης: «Ακολουθούμε τους υγειονομικούς κανόνες, παραμένουμε ασφαλείς, επιστρέφουμε δυνατοί σε αυτό που αγαπάμε, την ιστιοπλοΐα ανοικτής θάλασσας. Προσπαθούμε να σχεδιάσουμε αγώνες και να προτείνουμε διαδικασίες έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε και εκείνους που επιθυμούν να αγωνιστούν όσο και εκείνους που λόγω αντικειμενικών και υποκειμενικών δυσκολιών δυσκολεύονται αυτή την εποχή να συμμετέχουν». Περισσότερες πληροφορίες για τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων ανοικτής θάλασσας που θα ακολουθήσει ο Όμιλος θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

 

Πηγή: https://www.gnomip.gr

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.