Κέρδισε τη μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίου κι επιστρέφει στη Ζάκυνθο

Create: 24/07/2020 - 12:15

Πέρασε δύσκολες ώρες, αλλά ευτυχώς τα κατάφερε! Σήμερα επιστρέφει υγιέστατος στο νησί μας ο Κ.Α. που νόσησε βαριά από κορωνοϊό και χρειάστηκε μάλιστα να διασωληνωθεί κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του και στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Ο Ζακυνθινός, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα τέλη του Ιούνη, όταν επέστρεψε στο νησί μετά από ταξίδι στην Γερμανία.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου, ενώ είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα του ιού πήγε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να ληφθεί δείγμα για να σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι όντως θετικός στον κορωνοϊό, όπως και έγινε.

Νοσηλεύτηκε λίγες μέρες σε δωμάτιο απομόνωσης στην κορονο-κλινική του ΓΝΖ και στις 2 Ιουλίου αποφασίστηκε από τους γιατρούς να διακομιστεί στο νοσοκομείο του Ρίου, ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή.

 

Στις 3 Ιουλίου η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και ο συμπολίτης μας διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ. Οκτώ μέρες αργότερα, όλα πήγαν καλά και αποσωληνώθηκε.

Στη συνέχεια νοσηλεύτηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και τελικά τα κατάφερε και επιστρέφει δυνατός στο σπίτι του!

Το στόμα του στάζει… μέλι όταν μιλά για τους γιατρούς και το προσωπικό του Ρίου.

«Δεν βρίσκω λόγια να περιγράψω τον αγώνα που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι κόντρα στον ιό. Μιλάμε για φύλακες… αγγέλους. Ο κ. Γώγος, η κ. Ακινόσογλου, όλοι μα όλοι είναι εκπληκτικοί. Αν δε ζήσεις αυτή την κατάσταση, δε μπορείς να καταλάβεις. Τους ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου και τους υπόσχομαι πως δε θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έκαναν για μένα».
 

πηγη

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.