Περ. Νταβλούρος: «Δεν μ' ενδιαφέρει η πολιτική...»

Create: 13/01/2021 - 17:11

Το ξέκοψε ο Περικλής Νταβλούρος για μια ακόμα φορά, ότι δεν ενδιαφέρεται σε καμία περίπτωση να πολιτευτεί, είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή είτε σε πιο περιφερειακή ή τοπική.
Η ανάρτησή του ήταν κατηγορηματική και δεν αφήνει κανένα περιθώριο, παρότι από πολλούς κυκλοφορούσε σενάριο ότι θα έψηναν τον διακεκριμένο καθηγητή καρδιολογίας να κατέβει με τη ΝΔ.
Η ανάρτηση-διαβεβαίωση του καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών:
«Σήμερα δέχτηκα ευθέως την ερώτηση από πολύ καλό φίλο σχετικά με το αν θα πολιτευτώ στο εγγύς μέλλον. Παρότι το έχω ξεκαθαρίσει, ότι η ιατρική, η καρδιολογία και το ΠΓΝΠ είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου, το ερώτημα συνεχίζει να κάνει κύκλο, φαντάζομαι λόγω δημοσιεύσεων μου για εξοπλισμό και πρόοδο του καρδιολογικού τμήματος και/ή πολιτικών μου παρεμβάσεων με άρθρα.
Όχι δεν επιθυμώ ούτε να κατέλθω στην πολιτική, ούτε να εκτεθώ στην ψήφο των συμπολιτών μου. Μου αρκεί να μπορώ να βοηθήσω όσους έχουν ανάγκη, να εκπαιδεύσω όσο καλύτερα μπορώ τους φοιτητές μας και τους νέους γιατρούς και να περνώ καλά με τους φίλους μου. Διατηρώ το ιδιότητα του ενεργού πολίτη, με πολιτική άποψη και το δικαίωμα παρέμβασης, τόσο σε θέματα της ευρύτερης πολιτικής, όσο και σε ζητήματα που αφορούν στην υγεία. Μη το παρερμηνεύουμε αυτό. Είναι δικαίωμα και υποχρέωση καθενός και φυσικά ανοιχτό στην όποια κριτική».

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.