Οι πρώτες δηλώσεις του Ν. Χαρδαλιά στην Πάτρα: «Θέλει προσοχή ακόμα...»

Create: 13/04/2021 - 17:29

Σταθερό χαρακτήρισε το ιικό φορτίο του κορωνοϊού στην Πάτρα τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Χαρδαλιάς απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημοσιογράφων κατά την επίσκεψή του σήμερα στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Αναφορικά με το εμβολιαστικό κέντρο που ετοιμάστηκε στο νέο λιμάνι της Πάτρας ο κ. Χαρδαλιάς εξήγησε ότι θα αρχίσει να λειτουργεί από την Πέμπτη με 8 γραμμές εμβολιασμού και από τη Δευτέρα αναμένεται να λειτουργήσουν άλλες τόσες.

Αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

"Το εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας έρχεται μαζί με άλλα 4 στην υπόλοιπη χώρα. 412 εμβολιαστικές γραμμές σε δυνατότητα ανάπτυξης. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σε όλη την χώρα. Σήμερα έχουμε ξεπεράσει τα 2,2εκ. εμβολιασμούς. Δύο στους τρεις είναι με τη μία δόση και ένας στους τρεις και με τις δύο δόσεις. Τις τελευταίες 14 ημέρες έχουν γίνει περίπου 700.000 τεστ από τα συνεργία του ΕΟΔΥ και τους σχηματισμούς των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.
Η έκκληση είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα. Παρακολουθούμε την αγαπημένη μας Πάτρα όπως παρακολουθούμε κάθε πόλη και χωριό σε όλη την χώρα. Το πολύ σημαντικό δείχνουν ότι τα υγειονομικά στοιχεία δείχνουν να είναι σταθερά στην Πάτρα τα τελευταία 24ωρα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να έχουμε έξαρση".

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.