Παραμονή εορτασμού του Πρωτοκλήτου, εικόνες με το drone από την άδεια Πάτρα -ΒΙΝΤΕΟ

Create: 29/11/2020 - 20:40

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάζεται ο Πρωτόκλητος Απόστολος Ανδρέας στην, πόλη στην οποία, χωρίς υπερβολή, δεν υπάρχει σπίτι ή οικογένεια που να μην έχει ένα εορτάζοντα κατά την ημέρα αυτή αλλά θα πρέπει να προσαρμοστεί φέτος στα δεδομένα του κορωνοϊού και το Μένουμε (πάλι) Σπίτι.

Πριν από λίγο, σήμερα Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος τού Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ.Χρυσοστόμου.

Κατά την ομιλία του, στη διάρκεια του Μέγα Εσπερινού, μέσω της Τηλεόρασης του 'Λύχνου' ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη σημασία της παρουσίας της Τίμιας Κάρας και αποτμήματος του χιαστού Σταυρού του Πρωτόκλητου ως οι μεγαλύτεροι πνευματικοί και προσκυνηματικοί θησαυροί της πόλης.        

Εντονη είναι από το πρωί σήμερα η παρουσία της Αστυνομίας στην Πάτρα έξω από τον Ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

O επιχειρησιακός σχεδιασμός της αστυνομίας, μετά την προχθεσινή επίσκεψη και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Πάτρα κ.Χρυσοχοϊδη, προβλέπει ότι η παρουσία της αστυνομίας θα είναι έντονη και αύριο γύρω από την περιοχή  του ναού ώστε να μην προσεγγίζουν πιστοί και να μην δημιουργηθεί συνωστισμός.

Επίσης έλεγχοι γίνονται και στο κέντρο της πόλης από το πρωί σήμερα ώστε να αποφευχθούν οι μετακινήσεις από σπίτια σε σπίτια, αλλά και στους δρόμους που οδηγούν στην Πάτρα.

Δείτε την εικόνα της πόλης, πριν από λίγο με λήψη από το drone του Θάνου Τζέλλου 

Disclaimer: 

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.